Πρωτιά στο Ρέθυμνο θέλει η Νέα Δημοκρατία - Tο “ανανεωμένο” ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό

Ρέθυμνο
Πρωτιά στο Ρέθυμνο θέλει η Νέα Δημοκρατία - Tο “ανανεωμένο” ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρή εντολή, ώστε στην κάλπη της 21ης Μαΐου το κυβερνών κόμμα να εξασφαλίσει καθαρή νίκη όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά για την Ελλάδα, ζήτησαν από τους πολίτες του Ρεθύμνου τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στον νομό, τα οποία έχουν ριχτεί στη “μάχη” των εκλογών

Παρουσιάστηκε προχθές Σάββατο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον νομό Ρεθύμνου, με τους υποψήφιους να είναι νέα πρόσωπα που διεκδικούν να αποτελέσουν μέλη του ελληνικού νομοθετικού σώματος, της ελληνικής Βουλής. Όπως τόνισαν στην “ΚΡΗΤΗ ΤV”, η αισιοδοξία προέρχεται από το γεγονός πως η Ν.Δ. μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο και την κοινωνία γενικότερα και να δώσει την αξιοπρέπεια στον Έλληνα πολίτη, λαμβάνοντας ως σύγκριση την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε στο ξενοδοχείο “Αχίλλειον” το πρωί του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ισχυρή εντολή, ώστε στην κάλπη της 21ης Μαΐου το κυβερνών κόμμα να εξασφαλίσει καθαρή νίκη όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά για την Ελλάδα, ζήτησαν από τους πολίτες του Ρεθύμνου τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στον νομό, τα οποία έχουν ριχτεί στη “μάχη” των εκλογών.

«Σήμερα είναι η αρχή μιας νικηφόρας πορείας», τόνισαν, «κατά την οποία δεν επιδιώκουν τη σύγκρουση, αλλά τη σύγκριση».

Ο βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ ΤV”, υποστήριξε: «Η Νέα Δημοκρατία κατέρχεται στις εκλογές αντιπαρατιθέμενη με τ’ άλλα κόμματα όσον αφορά στις προγραμματικές της θέσεις. Δεν είμαστε εκείνοι που θέλουμε να διατηρήσουμε ένα κλίμα τοξικότητας, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ούτε κλίμα apolitik (μτφ. ουδετερότητας), όπως κάνει το ΠΑΣΟΚ με τους διαφόρους “αγνώστους Χ”».

Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ. πορεύεται στη βάση ενός συγκροτημένου σχεδίου και μιας σταθερής ιδεολογικής πλατφόρμας.

«Μέχρι σήμερα οι άλλοι έπαιζαν μοναχοί τους, όμως από σήμερα και μετά στο παιχνίδι μπαίνουν και οι πρωταθλητές. Και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα...», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μανόλης Φουρφουλάκης.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, νυν και υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ρεθύμνου

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου όλα τα στελέχη της Ν.Δ. θα δώσουμε τη μάχη και όλοι μαζί θα πέτυχουμε πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο. Πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη και ισχυρή κυβερνητική εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη», συνέχισε.

Το πρωί του Σαββάτου, σε ειδική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο νίκης, όπως χαρακτηρίστηκε, που ανανεώθηκε κατά 75%, με τον μέσο όρο ηλικίας των υποψηφίων να είναι τα 42 έτη.

Ψηφοδέλτιο νίκης

Είναι άξιο αναφοράς πως το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο απαρτίζουν ο νυν βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, η νοσηλεύτρια Άρτεμις Νικηφόρου, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Περάματος Δέσποινα Παπαδάκη και ο επιχειρηματίας Γαβριήλ Τσουντάνης. Οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν ανοιχτά για τα σχέδιά τους, με το βάρος να επικεντρώνεται στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

«Το διακύβευμα είναι αν θα συνεχίσουμε αυτή τη σταθερή πορεία ή εάν θα επιστρέψουμε σε πειραματισμούς που είδαμε την τετραετία 2015-2019, όπου είχαμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων», υπογράμμισε ο νυν και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννης.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. Άρτεμις Νικηφόρου σημείωσε: «Πρέπει και η νέα γενιά να αναλάβει ευθύνες. Θέλω να αποδείξω με την υποψηφιότητά μου πως και οι νέοι μπορούν να δραστηριοποιηθούν, ώστε η κοινωνία μας και κατ’ επέκταση η πόλη μας να πάει καλύτερα».

Η Άρτεμις Νικηφόρου, υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Ρεθύμνου

«Διεκδικούμε μια καλύτερη πρωτοβάθμια μονάδα υγείας, με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τα οποία το αξίζουν», υπογράμμισε και η έτερη υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο Δέσποινα Παπαδάκη.

Η Δέσποινα Παπαδάκη, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο

Για την υποψηφιότητά του μίλησε και ο Γαβριήλ Τσουντάνης, ο οποίος προέρχεται από τον επιχειρηματικό χώρο. Ο κ. Τσουντάνης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ ΤV” είπε: «Τα τελευταία 14 χρόνια συμμετέχω ενεργά σε δράσεις που έχουν να κάνουν με την αναπηρία και την προσβασιμότητα στην πόλη μου. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα για να διεκδικήσω περισσότερα και αυτό θα προσπαθήσω».

Ο Γαβριήλ Τσουντάνης είναι υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ρεθύμνου

Το στοίχημα της “γαλάζιας” παράταξης

Στόχος του κόμματος, πέρα από την αυτοδυναμία στις εθνικές κάλπες, είναι η “γαλάζια” παράταξη να αυξήσει τα ποσοστά της και στο Ρέθυμνο, κατακτώντας την πρώτη θέση. Ο πρόεδρος Επιτροπής Ρεθύμνου εκλογικού αγώνα της Ν.Δ., Γιώργος Ξεξάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Ν.Δ. δε θα είναι πρώτη μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και στον νομό Ρεθύμνου.

«Με βεβαιότητα το λέω ότι θα είμαστε το πρώτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές. Αυτό δείχνουν όλες οι επαφές που έχω με τον κόσμο. Και το λέω γιατί ο κόσμος θα ψηφίσει με βάση τη σύγκριση των δύο κυβερνήσεων. Επομένως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε το πρώτο κόμμα και σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και στο Ρέθυμνο, που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν πρώτοι», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News