Κρήτη: Πανό και συνθήματα κατά των βιαστών της 19χρονης έξω από τα δικαστήρια (pics)

Κρήτη
Κρήτη: Πανό και συνθήματα κατά των βιαστών της 19χρονης έξω από τα δικαστήρια (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλογικότητες από Ηράκλειο και Ρέθυμνο τάσσονται στο πλευρό της 19χρονης φοιτήτριας

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου βρίσκονται σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου, ο 24χρονος γνωστός τράπερ και οι δύο φίλοι του, μετά την καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας για ομαδικό βιασμού.

Ενώ οι τρεις νεαροί απολογούνται έξω από τα δικαστήρια συλλογικότητες από Ηράκλειο και Ρέθυμνο έχουν κρεμάσει πανό, φωνάζουν συνθήματα κατά των βιαστών και τάσσονται στο πλευρό της 19χρονης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και κατηγορούνται για «ομαδικό βιασμό» σε βαθμό κακουργήματος.

Η μοιραία γνωριμία - Τι υποστήριξε στην καταγγελία της η νεαρή κοπέλα

Το “κουβάρι” της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης πέρασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μαζί με φίλους της το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες το προηγούμενο βράδυ.

Το κορίτσι - που έχει ήδη λάβει τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό που της συνέβη - φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε νυχτερινό κατάστημα της πόλης μαζί με την παρέα της, όπου εκεί γνώρισε τους τρεις άνδρες, που ήταν στο Ρέθυμνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο τέλος της βραδιάς - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης - εκείνη φέρεται να αποχώρησε με τον 23χρονο, ενώ ήδη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, κι εκείνος φέρεται να την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Φτάνοντας εκεί, η νεαρή κοπέλα αντίκρισε τους δύο άνδρες-φίλους του συνοδού της, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως στο ίδιο δωμάτιο ήταν και κάποια ακόμα κορίτσια, τα οποία δε γνώριζε.

Ωστόσο, η ίδια μετά από χρήση κάνναβης και ενώ ήταν μεθυσμένη, φέρεται να έχασε κάθε δυνατότητα αντίληψης, με συνέπεια δύο από τους τρεις άνδρες να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ για τον τρίτο άνδρα, που φέρεται να ήταν παρών στο δωμάτιο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του. Πλέον τα ξημερώματα και ενώ η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται ευρισκόμενη στο δωμάτιο της φρίκης, μάζεψε τα κομμάτια της και έφυγε καλώντας στο τηλέφωνο φίλους της για να την παραλάβουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News