Ρέθυμνο

Προσκυνητές από την Κίσσαμο Χανίων στο Ρέθυμνο (pics)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος με χαρά καλωσόρισε τους κληρικούς και τους λαϊκούς προσκυνητές

Το πρωί της Δευτέρας, 3ης Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου, πολυπληθή όμιλο προσκυνητών από το Καστέλι της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ο Σεβασμιώτατος με χαρά καλωσόρισε τους κληρικούς και τους λαϊκούς προσκυνητές, οι οποίοι προσήλθαν, τέλεσαν την Ιερά Παράκληση προς τους Αγίους Τέσσερις Μάρτυρες και προσκύνησαν τις Τίμιες Κάρες τους και τον Τίμιο Σταυρό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος, αντιφωνώντας στους ευγενικούς λόγους του Αιδεσ. Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Μπαργωτάκη, Προϊσταμένου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Κισσάμου, καλωσόρισε με θερμούς λόγους τους προσκυνητές, εκφράζοντας τη χαρά του για την πνευματική αυτή αναστροφή και ευχόμενος «διαρκή την προστασία του Τιμίου Σταυρού και την πρεσβεία των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων» στη ζωή και τον βηματισμό τους.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια