Ρέθυμνο: Στα κρατητήρια ο γνωστός τράπερ και ο συνεργάτης του για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης - Αύριο η απολογία τους

Κρήτη
Ρέθυμνο: Στα κρατητήρια ο γνωστός τράπερ και ο συνεργάτης του για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης - Αύριο η απολογία τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βάρος και των τριών ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για «ομαδικό βιασμό», σε βαθμό κακουργήματος - Οι δύο νεαροί που παραδόθηκαν χθες στην Αστυνομία έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο

Στη διάθεση των Αρχών έθεσαν χθες Τετάρτη 5 Απριλίου, εαυτούς - όπως αναμενόταν - ο γνωστός 24χρονος τράπερ και ο 23χρονος φίλος του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού σε βάρος μιας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο. Τόσο ο 24χρονος και ο 23χρονος, όσο και ο 30χρονος συγκατηγορούμενός τους αρνούνται σθεναρά τις κατηγορίες κι επισημαίνουν ότι είναι αθώοι.

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε χθες το neakriti.gr, ότι σε βάρος και των τριών ανδρών ασκήθηκαν προχθές ποινικές διώξεις για «ομαδικό βιασμό», σε βαθμό κακουργήματος. Εξάλλου, όπως έγινε χθες Τετάρτη, γνωστό, οι δύο νεαροί που παραδόθηκαν χθες στην Αστυνομία έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή.

Εκτός του τράπερ και του φίλου του, αύριο αναμένεται να απολογηθεί και ο 30χρονος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν διαδοχικά, από τις 11 το πρωί της Παρασκευής κι έπειτα. Μέχρι αύριο, θα παραμείνουν κρατούμενοι. Ας σημειωθεί ότι οι τρεις κατηγορούνται και για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών ουσιών».

Είχε προηγηθεί το πρωί της Τετάρτης η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του 24χρονου και του 23χρονου από την αρμόδια ανακρίτρια και αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Τελικά, περίπου στη 1 το μεσημέρι χθες Τετάρτη, οι δύο νεαροί μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου κι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση των Αρχών.

Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ώρες ήρθε στο “φως” σε αθηναϊκά portal το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης που διεξήχθη στη 19χρονη καταγγέλλουσα. Σύμφωνα με το tlife.gr, «κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησης προ διημέρου περίπου. Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δε διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στην περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά τη γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου, καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις, ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός.

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δε διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

«Δεν έχει κάνει τίποτα», λέει η μάνα

Στο μεταξύ, μιλώντας χθες στον Alpha, η μητέρα του 24χρονου τράπερ ανέφερε ότι ο γιος της της είπε ότι δεν «έχει κάνει τίποτα».

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και απ’ όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται», επεσήμανε η μητέρα του νεαρού κατηγορουμένου.

Η μοιραία γνωριμία - Τι υποστήριξε στην καταγγελία της η νεαρή κοπέλα

Το “κουβάρι” της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης πέρασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μαζί με φίλους της το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες το προηγούμενο βράδυ.

Το κορίτσι - που έχει ήδη λάβει τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό που της συνέβη - φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε νυχτερινό κατάστημα της πόλης μαζί με την παρέα της, όπου εκεί γνώρισε τους τρεις άνδρες, που ήταν στο Ρέθυμνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο τέλος της βραδιάς - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης - εκείνη φέρεται να αποχώρησε με τον 23χρονο, ενώ ήδη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, κι εκείνος φέρεται να την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Φτάνοντας εκεί, η νεαρή κοπέλα αντίκρισε τους δύο άνδρες-φίλους του συνοδού της, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως στο ίδιο δωμάτιο ήταν και κάποια ακόμα κορίτσια, τα οποία δε γνώριζε.

Ωστόσο, η ίδια μετά από χρήση κάνναβης και ενώ ήταν μεθυσμένη, φέρεται να έχασε κάθε δυνατότητα αντίληψης, με συνέπεια δύο από τους τρεις άνδρες να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ για τον τρίτο άνδρα, που φέρεται να ήταν παρών στο δωμάτιο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του. Πλέον τα ξημερώματα και ενώ η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται ευρισκόμενη στο δωμάτιο της φρίκης, μάζεψε τα κομμάτια της και έφυγε καλώντας στο τηλέφωνο φίλους της για να την παραλάβουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News