Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που αναζητείται ύστερα από καταγγελία 19χρονης για βιασμό στην Κρήτη

Κρήτη
Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που αναζητείται ύστερα από καταγγελία 19χρονης για βιασμό στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία χειρίζεται με προσοχή την υπόθεση και αναζητά δύο άτομα, ενώ έχει συλληφθεί ένας 30χρονος Αλβανός

Θύμα βιασμού στο Ρέθυμνο κατήγγειλε πως έπεσε μια 19χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη. Όπως υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου, στις αστυνομικές Αρχές, φέρεται πως την κακοποίησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρισκόταν σε μπαρ της Παλιάς Πόλης, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 23, 24 και 30 ετών, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός τράπερ, τα οποία είχαν βρεθεί στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους.

Εκεί, όπως υποστήριξε, στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Κατά την καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης.

Μετά από χρήση κάνναβης, η 19χρονη φέρεται να έχασε τη δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Το τι έπραξε ο τρίτος εκ των ανδρών ελέγχεται. Αργότερα και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η 19χρονη ενημέρωσε έναν φίλο της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Άνδρες της Αστυνομίας χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις και έχουν καταλήξει σε τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων αναζητούνται, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο 30χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη ενώ πήγαινε στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να αναχωρήσει από το νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News