Εκλογές 2023: Μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ ένα ισχυρό ποσοστό στο Ρέθυμνο - Στη “μάχη” του σταυρού οι υποψήφιοι βουλευτές (pics)

Κρήτη
Εκλογές 2023: Μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ ένα ισχυρό ποσοστό στο Ρέθυμνο - Στη “μάχη” του σταυρού οι υποψήφιοι βουλευτές (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ετοιμοπόλεμο» εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην προσπάθεια να κερδίσει μία από τις δυο έδρες του νομού - Μιχάλα, Κοτζανάκη, Σκουντής και Χνάρης οι 4 υποψήφιοι

Σε θέση “μάχης” προκειμένου το κόμμα να ισχυροποιηθεί πανελλαδικά και να αυξήσει αισθητά τα ποσοστά του και στο Ρέθυμνο - κερδίζοντας μάλιστα μία από τις δύο βουλευτικές έδρες του νομού - βρίσκονται τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τα οποία ζητούν από το εκλογικό σώμα της χώρας «ισχυρή» εντολή στον δρόμο προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Εμπορικό Επιμελητήριο, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι κάλεσαν τους πολίτες να εμπιστευθούν με την ψήφο τους το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Το μεγάλο «στοίχημα» που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές και το οποίο επικεντρώνεται σε ένα ισχυρό ποσοστό που θα του δώσει την εντολή να προτείνει ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης - με νέο περιεχόμενο που θα βάζει τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος - παρουσιάστηκε στη χθεσινοβραδινή ανοικτή πολιτική εκδήλωση του κόμματος, όπου, όπως τονίστηκε, η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσει την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Όπως δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χριστίδης, «έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που είναι έτοιμο να κάνει μία μεγάλη ανατροπή! Είναι μία ανατροπή που την αξίζει συνολικά ο τόπος, την αξίζει η Κρήτη, για να στείλει ένα μήνυμα προοδευτικό, δημοκρατικό, μιας νέας μεγάλης νίκης, μιας νέας μεγάλης αλλαγής που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας».

Σύμφωνα με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Σταύρο Τζεδάκη, οι προτάσεις που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ «δίνουν έμφαση στο κράτος δικαίου, στους ισχυρούς θεσμούς, στις ανεξάρτητες αρχές. Βάζουμε μπροστά ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, με παραγωγή πλούτου και μείωση των ανισοτήτων».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και το «νικηφόρο» όπως χαρακτηρίστηκε, ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό, το οποίο απαρτίζουν η ελεύθερη επαγγελματίας Κασσάνδρα Κοτζανάκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου, Ελευθερία Μιχάλα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Μανόλης Χνάρης. 

Τα στελέχη του κόμματος εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο όχι μόνο θα αυξήσει αισθητά τα ποσοστά του, αλλά θα καταφέρει να κερδίσει μία από τις δύο βουλευτικές έδρες.

Στην έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα αθώα θύματα στα Τέμπη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι οι:

Κασσάνδρα Κοτζανάκη (ελεύθερη επαγγελματίας)  

Ελευθερία Μιχάλα (πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δ. Ρεθύμνου)

Βασίλης Σκουντής (δημοσιογράφος)  

Μανώλης Χνάρης (περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News