Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο - Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Ρέθυμνο
Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο - Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του κόμματος, Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες να δουν -όπως είπε- καθαρά το πραγματικό δίλημμα των εκλογών καταδικάζοντας όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου

Ψήφο εμπιστοσύνης στις κάλπες των εθνικών εκλογών, ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στο κόμμα του λαού - όπως είπε χαρακτηριστικά - ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του κόμματος, Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης.

Ο κ. Αγγελογιαννάκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες να δουν -όπως είπε- καθαρά το πραγματικό δίλημμα των εκλογών καταδικάζοντας όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου. 

Με κεντρικό σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καλεί τους πολίτες να προσέλθουν συνειδητοποιημένα στις κάλπες και με την ψήφο τους να πουν «Φτάνει. Ως εδώ. Να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος», ισχυροποιώντας το κόμμα που αντικατοπτρίζει τους αγώνες του λαού, όπως ανέφερε κατά την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών ο κ. Αγγελογιαννάκης.

«Καλούμε τους πολίτες να δουν καθαρά το πραγματικό δίλημμα των ερχόμενων εκλογών. Ή θα είναι δυνατός ο λαός, με ένα ισχυρό ΚΚΕ, ή θα είναι δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση όπως και αν την ονομάσουν και ο λαός θα είναι αδύναμος», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης απευθυνόμενος στο εκλογικό σώμα σημείωσε ότι στον δρόμο προς τις κάλπες τα εκβιαστικά διλήμματα, που θέτουν -όπως ανέφερε- τα αστικά κόμματα, είναι πολλά κατηγορώντας τα ευθέως και τονίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που έχει σύγχρονο επεξεργασμένο σχέδιο διεξόδου υπέρ του λαού, αποτελώντας, όπως είπε, σήμερα την εγγύηση για μια μεγάλη εργατική-λαϊκή αντεπίθεση.

«Η Ν.Δ προβάλλεται ως υπεύθυνη δύναμη, μιλάει για αυτοδυναμία ή εκτροπή. Η σταθερότητα, όμως, που ευαγγελίζεται είναι αυτή που οδηγεί στην “αστάθεια”, στη σημερινή κατάσταση, όπου “τώρα πεινάνε και αυτοί που εργάζονται…”. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει την ξαναζεσταμένη σούπα της “προοδευτικής κυβέρνησης”. Από κοντά και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που διεκδικεί την ψήφο του λαού για να την καταθέσει σαν συγκολλητική ουσία στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση του ζητηθεί, είτε με κορμό την Ν.Δ, είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα κόμματα -μπαλαντέρ, όπως το ΜΕΡΑ25 και άλλα, δεν αμφισβητούν τους παράγοντες που συνθέτουν το πολιτικό πρόβλημα της χώρας και του λαού, λειτουργούν ως επίδοξοι κυβερνητικοί εταίροι, αν και όταν τους χρειαστεί το πολιτικό σύστημα για να συνεχίσει ανενόχλητο το αντιλαϊκό του έργο», τόνισε.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο απαρτίζουν η παιδίατρος Ιωάννα Δακανάλη, ο ξενοδοχοϋπάλληλος Στράτος Μανιαβός, ο δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου Μανούσος Μανουσογιάννης και η ψυχίατρος Κατερίνα Χαλκιαδάκη.

Απαντώντας ο κ. Αγγελογιαννάκης σε εκείνους που «γυρίζουν την πλάτη» στο κόμμα του, ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι κόμμα εξουσίας, σημείωσε ότι «το ΚΚΕ θα κυβερνήσει όταν ο λαός θα πάρει την απόφαση να πάρει την εξουσία στα χέρια του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News