Ρέθυμνο: Η ώρα της απολογίας του 36χρονου επιχειρηματία για το «τούβλο» κοκαΐνης 1,1 κιλού

Κρήτη
Ρέθυμνο: Η ώρα της απολογίας του 36χρονου επιχειρηματία για το «τούβλο» κοκαΐνης 1,1 κιλού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου συνέλαβαν τον 36χρονο επιχειρηματία, καθώς φέρεται να «έκρυβε» στο πατρικό του σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου, 1 κιλό και 120 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «τούβλου»

Αύριο Δευτέρα, 20 Μαρτίου αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου ο 36χρονος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κοκαΐνης άνω του ενός κιλού.

Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου συνέλαβαν τον 36χρονο επιχειρηματία, καθώς φέρεται να «έκρυβε» στο πατρικό του σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου, 1 κιλό και 120 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «τούβλου».

Εκτός από τα ναρκωτικά, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα, τρεις γεμιστήρες, ένα αεροβόλο, και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ας σημειωθεί ότι το «τούβλο» της κοκαΐνης ήταν κρυμμένο σε ένα μεγάλο πλαστικό βάζο που περιείχε ρύζι, ώστε να προστατευτεί από την υγρασία.

Aξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός ότι η κοκαΐνη έφερε το περιτύλιγμα διεθνούς φήμης εταιρίας κοσμημάτων, που στην «γλώσσα» των εμπόρων ναρκωτικών "μεταφράζεται" ως υψηλής ποιότητας ανόθευτη κοκαΐνη.

Μετά τη σύλληψή του, ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του βαριές ποινικές διώξεις.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News