Ρέθυμνο: Εκδήλωση τιμής για τη Μάνα-Γυναίκα από την Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Εκδήλωση τιμής για τη Μάνα-Γυναίκα από την Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Εκδήλωση για τη Μάνα-Γυναίκα διοργανώνουν Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Μυλοποτάμου το Σάββατο 11/3 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση της Ι.Μ. αναφέρονται τα εξής:

«Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Μυλοποτάμου σας προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής για τη Μάνα-Γυναίκα, την οποία συνδιοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας “Θεομήτωρ” της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (Λόφος Τιμίου Σταυρού της πόλεως Ρεθύμνης).

  • Στην εκδήλωση ο ελλογιμώτατος κ. Σκεύος Παπαϊωάννου, Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα μιλήσει με θέμα: “Η κοινωνική θέση και ο ρόλος της γυναίκας”.
  • Θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ευχή της Μάνας”, σε επιμέλεια Ελβίνας Μποτονάκη.
  • Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο κρητικός καλλιτέχνης κ. Νικόλαος Λαγουδάκης και οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η., ερμηνεύοντας τραγούδια για τη Μάνα.

Συντονισμός-παρουσίαση: κ. Εμμανουέλα Μαθιουδάκη, διευθύντρια του Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Μυλοποτάμου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News