Ρέθυμνο: Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον 24χρονο που ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον 24χρονο που ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα την 57χρονη μητέρα του - Η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο σε 24χρονο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής και ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα την 57χρονη μητέρα του, μέσα στο καφενείο που διατηρεί η παρούσα στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η  γυναίκα, που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν κατάγγειλε το περιστατικό την ίδια ημέρα, αλλά την επομένη -Σάββατο- όπου πήγε στο Α.Τ. της περιοχής με την κόρη της, και αφού διανυκτέρευσε στο σπίτι της αδερφής της.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Α.Τ. Αμαρίου, βάρδια ήταν δύο αστυνομικοί, ο ένας ωστόσο είχε πάρει αναρρωτική άδεια από την προηγούμενη ημέρα.

Όταν ο αστυνομικός  που ήταν στο τμήμα μόνος του, ενημερώθηκε για το συμβάν, αποφάσισε κατά την κρίση του ότι δεν χρειάζεται να συνδράμει περαιτέρω αστυνομική δύναμη από το Ρέθυμνο και διαχειρίστηκε το περιστατικό.

Πάντως, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν προβλήματα με την αντιμετώπιση του συμβάντος, για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η υποστελέχωση της ΕΛΑΣ, ακόμα και σε περιοχές που υπάρχει αυξημένη παραβατικότητα, όπως η συγκεκριμένη,  όπου στο Α.Τ. Αμαρίου υπηρετούν συνολικά 14 αστυνομικοί – του Διοικητή συμπεριλαμβανομένου- αντί για 25 που προβλέπεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News