Ρέθυμνο: Προσευχή για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών στην Ιερά Μητρόπολη (pics)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Προσευχή για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών στην Ιερά Μητρόπολη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος προσκάλεσε όλους να γίνουμε μια αγκαλιά προσευχής και αγάπης για αυτούς που επλήγησαν από ένα τόσο καταστρεπτικό και συγκλονιστικό γεγονός

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 2/3 παράκληση και επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα από την Ι.Μ. σε σχετική ανακοίνωση:

«Το βράδυ της Πέμπτης, 2ας Μαρτίου 2023, στη Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, έγινε εκτεταμένη αναφορά στην εθνική μας τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και αναλύθηκε το θέμα των θλίψεων και των συμφορών στη ζωή του ανθρώπου σύμφωνα με τον Άγιο Ισαάκ τον Σύρο από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, οι κληρικοί υπεύθυνοι της Συνάξεως Νέων και όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν τέλεσαν τον Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο και Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και ευχήθηκαν για την ενδυνάμωση όλων των εμπεριστάτων συνανθρώπων μας και για την ανάπαυση των ψυχών των μαρτυρικώς τελειωθέντων αδελφών μας σε αυτήν την τραγωδία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος προσκάλεσε όλους να γίνομε μια αγκαλιά προσευχής και αγάπης για τους αδελφούς μας αυτούς που επλήγησαν από ένα τόσο καταστρεπτικό και συγκλονιστικό γεγονός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News