Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου: «Να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους που δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις των Σωματείων»

Ρέθυμνο
Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου: «Να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους που δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις των Σωματείων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι άμεση η ανάγκη να διερευνηθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος και βέβαια να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα δεν άκουσαν και φαίνεται ότι συνεχίζουν να μην ακούν τις προειδοποιήσεις των Σωματείων των εργαζομένων στον Οργανισμό»

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου εκφράζει με ανακοίνωσή της τη βαθύτατη θλίψη της «για την ανείπωτη τραγωδία του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών».

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, «εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Είναι άμεση η ανάγκη να διερευνηθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος και βέβαια να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα δεν άκουσαν και φαίνεται ότι συνεχίζουν να μην ακούν τις προειδοποιήσεις των Σωματείων των εργαζομένων στον Οργανισμό για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας των δρομολογίων, των εργαζομένων και των επιβατών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Σφακιανάκης,

Ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Νήμας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News