Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι 2023: Η νύχτα μέρα στην παλιά πόλη - Συνεχίζεται το πάρτι με αμείωτο ρυθμό (pics)

Ρέθυμνο
Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι 2023: Η νύχτα μέρα στην παλιά πόλη - Συνεχίζεται το πάρτι με αμείωτο ρυθμό (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πόλης, οι καρναβαλιστές συνεχίζουν με ξέφρενο ρυθμό και αστείρευτο κέφι τη διασκέδαση στην παραλία και την παλιά πόλη - Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Ρεθεμνιώτικο ουρανό στην τελετή λήξης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Ρέθυμνο το βράδυ της Κυριακής. Με την πόλη να μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο πάρτι και μετά τη μεγάλη παρέλαση, δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον Ρεθεμνιώτικο ουρανό στην τελετή λήξης.

Το Καρναβάλι του Ρεθύμνου, φέτος τα είχε όλα και κυρίως μια διάθεση άκρως καρναβαλική που μοιράστηκαν μεταξύ τους χιλιάδες καρναβαλιστές και χιλιάδες επισκέπτες του Ρεθύμνου που κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί την πόλη.

Πολύχρωμες στολές, εντυπωσιακά άρματα, κέφι, δυνατές μουσικές και μια πόλη που φόρεσε και φέτος την πιο αποκριάτικη διάθεση και κέρδισε το στοίχημα. 

Μέσα σε κλίμα γιορτής, η κήρυξη της έναρξης του καρναβαλιού του Ρεθύμνου σήμανε την αρχή της μεγάλης γιορτής για το Ρέθυμνο που φόρεσε την πιο διασκεδαστική και κεφάτη του φορεσιά και δημιούργησε το απόλυτο σκηνικό διασκέδασης και κεφιού.

Άρματα εντυπωσιακά, με θέματα επικαιρότητας και κλασικές επιλογές. Καρναβαλιστές σε ξέφρενο κέφι και συμμετέχοντες στη μεγάλη γιορτή του Ρεθύμνου που άφησαν πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητας και ξεχύθηκαν σε ένα ατέλειωτο χορό… Μικροί και μεγάλοι.

Το ξέφρενο γλέντι και το κέφι στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι με παρουσιαστές την Χριστιάνα Σκούρα και το Λευτέρη Κουμαντάκη μετέφερε  ζωντανά στον τηλεοπτικό κοινό η ΚΡΗΤΗ ΤV , ενώ αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί  επικοινωνίας των εκδηλώσεων του  Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού ήταν «ANEK LINES» και η «BLUE STAR FERRIES».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News