Υπογράφηκε η σύμβαση για τις μελέτες επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Κρήτη
Υπογράφηκε η σύμβαση για τις μελέτες επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αρχική χρηματοδότηση της μελέτης από το Υπουργείο Υποδομών, την έγκριση σκοπιμότητας για την εκπόνηση της μελέτης του έργου και την ακόλουθη δέσμευση για την κάλυψη του συνολικού κόστους κατασκευής με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 7.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ Αθανάσιο Γιάνναρη.

Ειδικότερα, μετά την αρχική χρηματοδότηση της μελέτης από το Υπουργείο Υποδομών, την έγκριση σκοπιμότητας για την εκπόνηση της μελέτης του έργου και την ακόλουθη δέσμευση για την κάλυψη του συνολικού κόστους κατασκευής με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 7.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΕΠΕΚΤΑΣΗ -ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ», σύμφωνα με τη διακήρυξη του διαγωνισμού και την οικονομική και τεχνική προσφορά του αναδόχου. Η προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες, με τη δράση να αφορά, στην εκπόνηση των αρχιτεκτονικών, στατικών, μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων, γεωτεχνικών και λοιπών ειδικών μελετών που θα ανοίξουν το δρόμο για την δημοπράτηση του έργου επέκτασης και αναδιαρρύθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

Το έργο περιλαμβάνει: «Προσθήκη νέας πτέρυγας 3, κατ' επέκταση της υπάρχουσας πτέρυγας Β συνολικής επιφάνειας 2.100 τ.μ. που περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και δύο ορόφους εκτιμώμενου προϋπολογισμού 2.940.000 ευρώ. Γέφυρα σύνδεσης (σε 3 ορόφους του κτιρίου 3 με το κτίριο Γ), επιφάνειας 72 τ.μ. εκτιμώμενου προϋπολογισμού 72.000 ευρώ. Προσθήκη ισογείου αποθήκης επιφάνειας 150 τ.μ., κατ' επέκταση του κτιρίου Ε : εκτιμώμενου προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Αναδιαρρυθμίσεις χώρων στα κτίρια Α, Β, Γ και Ε συνολικής επιφάνειας 1.822 τ.μ. : εκτιμώμενου προϋπολογισμού 1.822.000 ευρώ. Πρόσθετες Η/Μ επεμβάσεις εκτιμώμενου προϋπολογισμού 278.796,76 ευρώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News