Ανώγεια: Ελεύθερος ο 34χρονος τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό μία γυναίκα που την πήγε στο Κέντρο Υγείας

Ρέθυμνο
Ανώγεια: Ελεύθερος ο 34χρονος τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό μία γυναίκα που την πήγε στο Κέντρο Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού συνελήφθη και ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο 34χρονος οδηγήθηκε τον Αύγουστο ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου - Ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξαφνικά η 33χρονη φέρεται να δήλωσε στην παρέα πως δεν αισθανόταν καλά - Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων, μιας και ο σύντροφός της φέρεται επίσης να ήταν σε κατάσταση μέθης, άρα ανήμπορος να τη βοηθήσει

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 34χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 33χρονη γυναίκα, τον περασμένο Αύγουστο στα Ανώγεια. Ο κατηγορούμενος άνδρας είχε υποστηρίξει εξ’ αρχής πως ό,τι συνέβη με την κοπέλα, έγινε με τη συναίνεσή της και χωρίς την άσκηση οποιασδήποτε σωματικής βίας ή απειλής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Ν.Κ.”, ο 34χρονος άνδρας είχε αιτηθεί την αντικατάσταση του μέτρου της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που είχε σοκάρει το περασμένο καλοκαίρι την ορεινή κωμόπολη του Μυλοποτάμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω αίτημα έγινε δεκτό αρμοδίως και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους περίπου δύο μήνες μετά την προφυλάκισή του.

Το συμβάν είχε σημειωθεί τη νύχτα της Κυριακής 7 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη γυναίκα είχε φτάσει τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τις απογευματινές ώρες προς βράδυ, το ζευγάρι φέρεται να μετέβη σε ταβέρνα της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα τους φέρεται να προστέθηκαν και άλλα άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο 34χρονος.

Ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξαφνικά η 33χρονη φέρεται να δήλωσε στην παρέα πως δεν αισθανόταν καλά. Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων, μιας και ο σύντροφός της φέρεται επίσης να ήταν σε κατάσταση μέθης, άρα ανήμπορος να τη βοηθήσει.

Η γυναίκα βρέθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο Κέντρο Υγείας, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν αρχικά πως δε φορούσε εσώρουχο και πως έφερε ίχνη σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού. Άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε η 33χρονη στις Αρχές, ο 34χρονος ήταν αυτός που προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας, όπου στη διαδρομή φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού, χωρίς ωστόσο η ίδια να θυμάται λεπτομέρειες, μιας και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους την καταγγελία της γυναίκας, αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος φέρεται στις πρώτες κουβέντες που ξεστόμισε στους αστυνομικούς να παραδέχτηκε τη σεξουαλική πράξη, με τη συναίνεση όμως της 33χρονης,όπως φέρεται να είπε.

Αφού συνελήφθη και ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου τα επόμενα 24ωρα. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε σθεναρά ότι βίασε την 33χρονη, ωστόσο, δεν έπεισε τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News