Ρέθυμνο: Καρναβαλικές ορθοπεταλιές με χρώμα και φαντασία - Ξεσήκωσαν τους περαστικούς με τη ζωντάνια τους (pics)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Καρναβαλικές ορθοπεταλιές με χρώμα και φαντασία - Ξεσήκωσαν τους περαστικούς με τη ζωντάνια τους (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταμφιεσμένοι ποδηλάτες γέμισαν με χρώμα και ευχάριστα κορναρίσματα ολόκληρη την πόλη

Ολόκληρη την πόλη του Ρεθύμνου «όργωσαν» χθες το απόγευμα οι δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση.

Οι καρναβαλιστές ποδηλάτες και φέτος ξάφνιασαν ευχάριστα τους περιστατικούς με τους ορθοπεταλιές τους και την εντυπωσιακή τους αμφίεση.

Έδωσαν ραντεβού στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, μπήκαν στην «γραμμή εκκίνησης» και κάνοντας καρναβαλικές ορθοπεταλιές «όργωσαν» κυριολεκτικά τους δρόμους της παλιάς και νέας πόλης ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους περαστικούς.

Ο λόγος για τους δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου στο Ρέθυμνο, που παραδοσιακά κάθε χρόνο λίγο πριν την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, βγαίνουν στους δρόμους με ζωντάνια, κέφι και φαντασία.

Η καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση του Ρεθύμνου τα είχε όλα. Μασκαρεμένους ποδηλάτες κάθε ηλικίας που φέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, «γέμισαν» με χρώμα και ευχάριστα -αυτή την φορά- κορναρίσματα ολόκληρη την πόλη, πριν καταλήξουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν και ανανεώσουν το ραντεβού τους για το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής 26 Φεβρουαρίου. Παρουσιαστές της μεγάλης παρέλασης θα είναι ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού είναι η «ANEK LINES» και η «BLUE STAR FERRIES». 

Αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ TV, το ράδιο «9.84», η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» και το «neakriti.gr».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News