Ρέθυμνο: Οριστικό - Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Οριστικό - Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ΕΣΣΟ του Μαρτίου το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Ρέθυμνπο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του, όπως επισήμανε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την επικοινωνία που είχε με τον βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη

Σε συνέχεια της πρώτης επίσκεψης του βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων του προηγούμενου έτους, αναφορικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο του Ρεθύμνου, ο Ρεθεμνιώτης βουλευτής επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίο ξεκαθάρισε και επίσημα ότι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Ρέθυμνο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του από την ΕΣΣΟ του Μαρτίου προκειμένου να αποτελεί το πρώτο στάδιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης για τους νεοσυλλέκτους οπλίτες του νησιού.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, παράλληλα για άλλη μια φορά αναπτυχθήκαν συνοπτικά τα βασικά σημεία του σχεδιασμού του Υπουργείου για την ενίσχυση της μονάδας η οποία έχει στρατηγικό ρόλο στον εθνικό αμυντικό μας σχεδιασμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News