Μεγάλη ανταπόκριση για ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία από το Κ.Υ Περάματος (pics)

Κρήτη
Μεγάλη ανταπόκριση για ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία από το Κ.Υ Περάματος (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσέλευση ήταν έντονη και διαρκής και η συγκέντρωση υλικού παρατάθηκε έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

 Μεγαλειώδης και πέραν κάθε προσδοκίας ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο καλεσμα του Κέντρου Υγείας Περάματος για ανθρωπιστική βοήθεια σε Σύρια και Τουρκία.

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Περάματος εκφράζει tις εγκάρδιες ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση του απαραιτήτου υλικού(τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης κ.α.) για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό γείτονες λαούς της Σύριας και Τουρκίας.

Το μέγεθος της προσφοράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία , γεγονός που καταδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων του τόπο μας καθώς η προσέλευση ήταν έντονη και διαρκής και η συγκέντρωση υλικού παρατάθηκε έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Με ενέργειες της Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Περάματος ο τεράστιος όγκος υλικού που συγκεντρώθηκε μαζί με το υλικό που έφερε στο χώρο του Κέντρου Υγείας και ο Δήμος Μυλοπόταμου, μεταφέρθηκε με φορτηγό –όχημα στις εγκαταστάσεις της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο για να προωθηθεί το συντομότερο δυνατό στις πληγείσες περιοχές.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν συγκινητικά στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας Περάματος και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και το υψηλό αισθημα συμπονιας και ανθρωπιας που διαθετει ο Μυλοπόταμος και οι συντοπίτες μας" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News