Ρέθυμνο: Μετέφεραν 118 γραμμάρια χασίς με αυτοκίνητο - Το μπλόκο στον Μυλοπόταμο... ξετυλίγει το κουβάρι

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Μετέφεραν 118 γραμμάρια χασίς με αυτοκίνητο - Το μπλόκο στον Μυλοπόταμο... ξετυλίγει το κουβάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν σταματημό οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη - Στελέχη του ΤΑΕ Μυλοποτάμου έκαναν έλεγχο το μεσημέρι της Πέμπτης 9/2 σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί άνδρες

Αστυνομικοί συνέλαβαν σε περιοχή του Μυλοποτάμου δύο ημεδαπούς με περισσότερα από  110 γραμμάρια κάνναβης. Οι δύο άντρες κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν –και να κατασχέσουν- 118 γραμμάρια χασίς και δύο κινητά τηλέφωνα. Εξάλλου, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο «ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών».

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών ουσιών», ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, -σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις- άλλα τέσσερα άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών ουσιών».

Σε ελέγχους που έκαναν αστυνομικοί σε τέσσερις ημεδαπούς άνδρες, εντοπίστηκαν συνολικά έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 37,5 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (09.02.2023) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (09.02.2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο ημεδαποί κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 118 γραμμάρια κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News