Ικανοποίηση Κεφαλογιάννη για έγκριση διαγωνισμού ΣΔΙΤ για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου

Κρήτη
Ικανοποίηση Κεφαλογιάννη για έγκριση διαγωνισμού ΣΔΙΤ για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σημαντικό και θετικό βήμα στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για ενίσχυση των υποδομών στο Ρέθυμνο αποτελεί η έγκριση του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου», υποστηρίζει ο κ. Κεφαλογιάννης  

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την έγκριση του διαγωνισμού ΣΔΙΤ αναφορικά με το έργο ανακατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου εμφανίζεται ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Όπως αναφέρει σχετικά σε δήλωση-ανακοίνωσή του, «η έγκριση του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το έργο που αφορά την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα σημαντικό και θετικό βήμα στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση των υποδομών τόσο στο Ρέθυμνο, όσο και στην Κρήτη συνολικά.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το υφιστάμενο κτήριο αναμένεται να εκσυγχρονιστεί πλήρως, τόσο λειτουργικά, όσο και ενεργειακά, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και αναβαθμίζοντας στην πράξη τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Δικαιοσύνης προς τους πολίτες του Ρεθύμνου.

Ως Κρητικός, αλλά και με την ιδιότητα του δικηγόρου δεν μπορώ παρά να νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη για την οποία μαζί με τον υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή εργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μου στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Αξιοποιώντας σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως είναι τα ΣΔΙΤ, υλοποιούμε στο ακέραιο μια ακόμα δέσμευση την οποία αναλάβαμε, με στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση βασικών υποδομών της πόλης μας», καταλήγει ο κ. Κεφαλογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News