Ανώγεια: Επί ποδός για τη κακοκαιρία - «Έβαλαν μπρος» τα εκχιονιστικά (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ανώγεια: Επί ποδός για τη κακοκαιρία - «Έβαλαν μπρος» τα εκχιονιστικά (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως φαίνεται σε δημοσίευση του δημάρχου, Σωκράτη Κεφαλογιάννη τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν να επιχειρούν, ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες έντονη χιονόπτωση στη περιοχή

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο δήμος Ανωγείων με φόντο την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Όπως φαίνεται σε δημοσίευση του δημάρχου, Σωκράτη Κεφαλογιάννη τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν να επιχειρούν, ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες εντονότερη χιονόπτωση στη περιοχή.   

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κρύο θα διατηρηθεί για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες ημέρες με το βαρύ χειμώνα να δείχνει τα «δόντια» του ενώ η χιονόπτωση θα ταλανίζεται από εξάρσεις και υφέσεις.

Ο καιρός στην Κρήτη

Στην Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης, όπου οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη, σύμφωνα με το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο

Βροχερός ο καιρός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα προβλέπονται καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7  έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Άνω Βιάννος

Βροχερός ο καιρός μέχρι το μεσημέρι. Χιονόπτωση προβλέπεται από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί παό 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά

Πυκνές νεφώσεις, με ασθενείς βροχές και διαστήματα ηλιοφάνειας. Το βράδυ προβλέπονται καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά

Βροχερός ο καιρός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5  έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός ο καιρός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας. Νωρίς το βράδυ προβλέπονται καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6  έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια

Χιονόπτωση προβλέπεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Άγιος Νικόλαος

Βροχερός ο καιρός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7  έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ιεράπετρα

Πυκνές νεφώσεις και ασθενής βροχή κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News