Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Προθεσμία έλαβαν οι 3 κατηγορούμενοι και ο πατέρας του αστυνομικού  

Ρέθυμνο
Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Προθεσμία έλαβαν οι 3 κατηγορούμενοι και ο πατέρας του αστυνομικού  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων μετέβησαν οι δικαστικοί λειτουργοί για να απαγγείλουν κατηγορίες

Εικοσιτετράωρη προθεσμία πήραν οι τέσσερις εμπλεκόμενοι του αιματηρού επεισοδίου στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Κυριακής και θα απολογηθούν την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πατέρα του αστυνομικού και στους άλλους τρεις απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες: Συμμετοχή σε συμπλοκή σε βαθμό πλημμελήματος και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο εισαγγελέας νωρίτερα μετέβη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να απαγγείλει κατηγορίες στον 26χρονο τραυματία. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι για βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης και συμμετοχή σε συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την ίδια ώρα στην προανακριτική του απολογία ο 26χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θυμόταν ούτε τι έκανε, ούτε τι έγινε, ενώ αυτή την ώρα εισαγγελέας και ανακρίτρια Ρεθύμνου μεταβαίνουν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να απαγγείλουν κατηγορίες στον 33χρονο αστυνομικό ο οποίος νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι.

Ο 33χρονος δεν έχει απολογηθεί προανακριτικά.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο μετά και το νέο αιματηρό περιστατικό έξω από γνωστό μπαρ της πόλης, αποτέλεσμα συμπλοκής τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταξύ ενός 26χρονου από τον Μυλοπόταμο και ενός 33 χρόνου αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών θέλησε να εισέλθει στο μπαρ. Ο υπεύθυνος γνωρίζοντας ότι λίγη ώρα πριν είχαν προκαλέσει φασαρία σε άλλο μπαρ δεν τους επέτρεψε την είσοδο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διαπληκτισμός.

Στο μπαρ βρισκόταν ο γιος του υπευθύνου, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του κινδυνεύει από επίθεση με μαχαίρι, μπήκε στη μέση και ο 26χρονος τον τραυμάτισε στην παλάμη. Ο αστυνομικός χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο πυροβόλησε τον 26χρονο τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα και το πόδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News