Ρέθυμνο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά τον πυροβολισμό - Καταθέτουν νοσηλευόμενοι αστυνομικός και 26χρονος (vid)

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά τον πυροβολισμό - Καταθέτουν νοσηλευόμενοι αστυνομικός και 26χρονος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα καταθέτουν οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές - Στον εισαγγελέα οι υπόλοιποι τέσσερις

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, για την πρωτοφανή αγριότητα του αιματηρού περιστατικού που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου μπροστά στους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο μπαρ στο Ρέθυμνο.

Εκεί έπεσε ο πυροβολισμός από τον οποίο τραυματίστηκε ο νεαρός από τον Μυλοπόταμο που νωρίτερα είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν εκτός υπηρεσίας αστυνομικό. 

Στα πλάνα που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται ο νεαρός που είχε τραυματίσει με μαχαίρι τον αστυνομικό να είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος όταν ξαφνικά ακούγεται ο πυροβολισμός που φέρεται να έχει προέλθει από το όπλο του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού.

Από τις εικόνες αυτές δημιουργούνται νέα δεδομένα για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό στο μπαρ στο Ρέθυμνο καθώς η εικόνα που υπήρχε ήταν ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε αφού δέχθηκε τον τραυματισμό από το μαχαίρι χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στην παρουσία και άλλων συναδέλφων του, ούτε και στο γεγονός ότι ο νεαρός με το μαχαίρι ήταν ακινητοποιημένος και στο έδαφος.

Όπως και να έχει, είναι ευτύχημα που δεν υπήρξε κάποιος νεκρός ή σοβαρά τραυματίας συνάνθρωπός μας, δεδομένης και της παρουσίας πλήθους ατόμων την ώρα που «έπεσε» ο πυροβολισμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News