Ρέθυμνο: Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Πανεπιστημιούπολη

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Πανεπιστημιούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου

Σε μια σεμνή τελετή, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή κ. Γεώργιου Μ. Κοντάκη, Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων Τμημάτων, της Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, καθηγητών και εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους να έχουν υγεία και καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, εκθειάζοντας το υψηλό επίπεδο, την πρόοδο και προαγωγή του εξαιρετικού επιστημονικού έργου που συντελείται εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα του.

Στη συνέχεια, ο Πρύτανης του Ιδρύματος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο για την υψηλή παρουσία του, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκε για μια δημιουργική Ακαδημαϊκή χρονιά.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ευάγγελος Μαρκάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Αναστασία Καπελέρη, η Γενική Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Δέσποινα Δασκαλάκη, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Αναστάσιος Φανουργάκης και άλλοι επίσημοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News