Ρέθυμνο: Αύξηση του τζίρου τους προσδοκούν οι έμποροι από τις εκπτώσεις - Πώς κινήθηκε η αγορά σήμερα (βίντεο)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αύξηση του τζίρου τους προσδοκούν οι έμποροι από τις εκπτώσεις - Πώς κινήθηκε η αγορά σήμερα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να καταφέρουν να μειώσουν την ψαλίδα ειδικότερα την περίοδο και των καρναβαλικών εκδηλώσεων οι έμποροι του Ρεθύμνου από την έναρξη κιόλας της εκπτωτικής περιόδου προχώρησαν σε σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων

 

  • Η βόλτα στην αγορά το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας
  • Αύξηση του τζίρου τους προσδοκούν οι έμποροι από τις εκπτώσεις
  • Βόλτα και ψώνια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών
  • Με το βλέμμα στραμμένο στο Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι ο εμπορικός κόσμος

Μπορεί οι χειμερινές εκπτώσεις να έχουν μπει στην ζωή μας από τις 9 Ιανουαρίου, εντούτοις περιορισμένοι ήταν σήμερα οι καταναλωτές στο Ρέθυμνο που προχώρησαν σε στοχευμένες αγορές, εκμεταλλευόμενοι τις καλές τιμές που παρουσιάζουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, που προαιρετικά ήταν σήμερα ανοικτά. 

Ο αίθριος καιρός που επικράτησε το πρωί στο Ρέθυμνο, συνδυαστικά με την αγρανάπαυση της Κυριακής έβγαλαν τον κόσμο από τα σπίτια του, ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που έκαναν την βόλτα τους στην αγορά και εν συνεχεία κατέληξαν σε ένα καταστήματα εστίασης για να απολαύσουν τον καφέ τους. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από την εκπτωτική περίοδο, είναι μεγάλες καθώς όλοι ποντάρουν στην αύξηση του τζίρου στα ταμεία τους. 

Η έρευνα αγοράς εκ μέρους των καταναλωτών είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου, την ίδια στιγμή που τα ποσοστά των εκπτώσεων κυρίως σε είδη ένδυσης και υπόδησης είναι σημαντικά. Οι έμποροι και του Ρεθύμνου μιλώντας για το θετικό πρόσημο που είχε η περίοδος των εορταστικών ημερών που προηγήθηκε,  στρέφουν τώρα το βλέμμα τους και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που είναι προ των πυλών, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα έσοδα τους. 

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Φεβρουαρίου δίδοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές, μιας τα ποσοστά των εκπτώσεων τουλάχιστον μέχρι στιγμής κυμαίνονται από 20% έως και 50% με προοπτική αύξησης του ποσοστού όσο περνούν οι μέρες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News