Ανατροπή στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας 

Κρήτη
Ανατροπή στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού – Διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Ελεύθερος χωρίς καν να το ασκηθεί ποινική δίωξη αφέθηκε σήμερα από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο 60χρονος εκπαιδευτικός που παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη για ασελγείς πράξεις έπειτα από την καταγγελία που έκαναν χθες στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου οι γονείς ενός 10 κοριτσιού που είναι μαθήτρια του εκπαιδευτικού, σε σχολείο της επαρχίας. 

Συγκεκριμένα το πρωί οι γονείς της ανήλικης προσήλθαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση, ανατρέποντας τα έως χθες το βράδυ δεδομένα. 

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν πως οι γονείς του κοριτσιού φέρεται να κατέθεσαν στις αρχές πως πιθανότατα τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως τους τα περιέγραψε η κόρη τους ως προς τα «ύποπτα» χάδια που φέρεται να δέχτηκε μέσα στην σχολική αίθουσα από τον 60χρονο δάσκαλο της.  

Μάλιστα φέρεται να υποστήριξαν πως το παιδί τους ίσως και να είναι επηρεασμένο από την πληθώρα πληροφοριών που κατά καιρούς αναρτώνται στο διαδίκτυο, με συνέπεια να υπήρξε σύγχυση στο μυαλό του ως προς τα πραγματικά γεγονότα. 

Το αποτέλεσμα ήταν πως όταν ο 60χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν του άσκησε ποινική δίωξη και με εντολή του αφέθηκε ελεύθερος.  

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος από μηδενικής βάσης προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά γεγονότα. 

Σε ότι αφορά δε στον ίδιο τον εκπαιδευτικό, από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδόθηκε, ενώ φέρεται να ζήτησε την ενδελεχή έρευνα του ηλεκτρονικού του υπολογιστή και των ψηφιακών δίσκων που έχουν κατασχεθεί από την ΕΛΑΣ. 

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News