Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Άγχος στην καθημερινότητα”

Το εργαστήρι διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ρεθύμνου:

«Ο Δήμος Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι ξεκινά ψυχο-εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Στρες και άγχος στην καθημερινότητα” από την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας.

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από το συντονισμό μικρών ομάδων που θα εστιάζουν σε θέματα εκπαίδευσης στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο. Οι συναντήσεις θα γίνουν στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, πρωινές ώρες. Κάθε συνάντηση θα διαρκεί περίπου 2,5 ώρες και θα χρησιμοποιηθούν βιωματικές τεχνικές. Κάθε κύκλος θα περιλαμβάνει 7 εργαστηριακές συναντήσεις και θα αναλυθούν θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι δημιουργίας και συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 61-63, όπισθεν Δημαρχείου). Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: Από τις 8:00 το πρωϊ έως τις 4 το απόγευμα
  • Τρίτη, Πέμπτη: Από τις 8:00 το πρωϊ έως τι ς8 το βράδυ.

Ή στα τηλέφωνα 28313 41250, -255, -256, -257, -260, -261»

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια