Ρέθυμνο: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Ανδρουλάκη

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Ανδρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνης για τον θάνατο του Μιχάλη Ανδρουλάκη

Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα 14 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη  και ώρα 13.30, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα της είδησης του θανάτου του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης, Μιχάλη Ανδρουλάκη

Ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης, διερμηνεύοντας τα αισθήματα θλίψης που διακατέχουν όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σκιαγράφησε την προσωπικότητα του εκλιπόντος και αναφέρθηκε στη διαρκή και παραγωγική δράση του στην  εξέλιξη και ανάπτυξη του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην  πολυετή, ενεργή  και με θετικό αποτύπωμα συμμετοχή του εκλιπόντος στους θεσμούς της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης με έμφαση στη γόνιμη θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνης. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, ο Μιχάλης Ανδρουλάκης υπηρέτησε το Δήμο Ρεθύμνης με αφοσίωση, συνέπεια, ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια.

Υπερασπίστηκε τις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας, των ίσων ευκαιριών και της αλληλεγγύης στις οποίες πίστευε, με ευπρέπεια, ακεραιότητα και ήθος. Συνεργάστηκε με το δημοτικό σύστημα και τους συναδέλφους του στο Δήμο Ρεθύμνης, πάντοτε με γνώμονα την πρόοδο, τη συνοχή και την ευημερία της ρεθεμνιώτικης κοινωνίας.

Προασπιστής του εθελοντισμού, εκφραστής- δια του προσωπικού παραδείγματος - του αλτρουϊσμού, θερμός υποστηρικτής της κοινωνικής και οικολογικής ισορροπίας, ο εκλιπών μοιράζονταν με τους συνεργάτες και τους συμπολίτες του, την αγάπη του αλλά και την αγωνία του για το μέλλον του Ρεθύμνου, προσφέροντας ανιδιοτελώς  χρόνο, προσωπική εργασία και κόπο ως το τέλος της ζωής του.

Με αυτές τις αρχές, πορεύτηκε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή ως ικανός επαγγελματίας και καλός οικογενειάρχης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε το Δήμαρχο Ρεθύμνου, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρόν Ψήφισμα στη μνήμη του Μιχάλη Ανδρουλάκη και να πράξει, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης κι εκτίμησης στη συνεισφορά του εκλιπόντος στο Ρέθυμνο, τα εξής:

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να αναγνωστεί τον παρόν Ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Νικόλαο Αγριμάκη στους συμμετέχοντες στην τελετή.

Να διατεθεί εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης το εγκεκριμένο η από την Οικονομική Επιτροπή του Δ.Ρ. χρηματικό  ποσό ως συνδρομή στη δαπάνη εξοδίου τελετής του εκλιπόντος, σύμφωνα με απόφαση την οποία έλαβε εκτάκτως σε εφαρμογή της σχετικής διάταξης. 

  1. Να δημοσιεύσει το παρόν Ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News