Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Όταν ο Καλομοίρης έλεγε μαντινάδες ως μαθητής (βίντεο)

Κρήτη
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Όταν ο Καλομοίρης έλεγε μαντινάδες ως μαθητής (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βίντεο φαίνεται παιδί ο Λευτέρης Καλομοίρης με τον Μανώλη Καλομοίρη σε εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV

Με αφορμή τη δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 και είχαν βρει τραγικό θάνατο ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο γιος του ο 30χρονος Γιώργος Καλομοίρης, η οποία διεκόπη σήμερα (10/11) για την 1η Δεκεμβρίου, στην επιφάνεια ήρθε ένα βίντεο διαρκείας 36 δευτερολέπτων όπου ο ανήλικος τότε Μανώλης Καλομοίρης μιλάει στην εκπομπή του Γιώργου Βιτώρου έχοντας απέναντι τον πατέρα του.

Ειδικότερα, μαθητής του Δημοτικού τότε, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής που παρουσίαζε ο Γιώργος Βιτώρος-μυθική μορφή της Κρητικής παράδοσης-μαζί με συμμαθητές του.

«Η μάνα μου κάνει την σαλάτα και ο πατέρας μου την ανακατώνει»

Όταν ο Βιτώρος τον ρωτάει το όνομα του απαντάει «Μάνωλος Καλομοίρης» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δίνει στον παρουσιαστή την απάντηση που είχε πει στην δασκάλα του όταν του ζήτησε να πει τι δουλειά κάνει ο πατέρας του και η μητέρα του.

«Η μάνα μου κάνει την σαλάτα και ο πατέρας μου την ανακατώνει» λέει χαμογελαστός και με όλη την αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Η ατάκα του προκαλεί γενική ευθυμία στο στούντιο, οι συμμαθητές του γελάνε και ο Βιτώρος συνεχίζει ρωτώντας τον μικρό Μανώλη: «Και τι σου είπε η δασκάλα σου;».

«Μπράβο» λέει ο μικρός ενώ ο πατέρας του Λευτέρη Καλομοίρη τον παρακολουθεί χαμογελαστός, τότε που τον έβλεπε να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο.

Το βίντεο κλείνει με τον Βιτώρο να ρωτάει τον Μανώλη αν πρέπει ένας άντρας να βοηθάει την γυναίκα του και τον πιτσιρικά να γνέφει καταφατικά, την περίοδο που όλα στην ζωή του ήταν όμορφα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News