default-image

Ρέθυμνο: Απολογείται ο παππούς που βίαζε την 11χρονη εγγονή του

Κρήτη
Ρέθυμνο: Απολογείται ο παππούς που βίαζε την 11χρονη εγγονή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από 4 χρονών ξεκίνησε ο εφιάλτης για το ανήλικο κορίτσι, που επιχείρησε να αυτοκτονήσει - Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα πήρε ο 68χρονος Ινδός

Μια νέα φρικώδη υπόθεση βιασμού με θύμα ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο φέρεται να είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του παππού, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου τα προηγούμενα 24ωρα.

Η παθούσα, ηλικίας - σήμερα - 13 ετών, φέρεται να είχε βιαστεί από τον 68χρονο παππού της, όταν ήταν μόλις 4 ετών! Σύμφωνα με το neakriti.gr, από τότε μέχρι και πριν από περίπου δύο χρόνια ο 68χρονος άνδρας, ινδικής εθνικότητας, φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της εγγονής του.

Το «κουβάρι» της αρρωστημένης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από περίπου ένα μήνα η 13χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της! Το θλιβερό περιστατικό, μάλιστα, έλαβε χώρα σε παιδική χαρά.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τελικά προχθές σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και οδηγήθηκε χθες Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Η ανήλικη έμελλε να βιώσει εφιαλτικές στιγμές από τον παππού της, ο οποίος φέρεται να την είχε βιάσει, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Το εν λόγω συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα την περίοδο που η οικογένεια του παιδιού ζούσε στον Σταυρωμένο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την εγγονή του από την ηλικία των 4-5 ετών, μέχρι την ηλικία των 11 χρόνων.

Ο 68χρονος Ινδός συνελήφθη τελικά προχθές το βράδυ σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου. Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια του παιδιού (οι γονείς, η μικρή, το αδερφάκι της και ο παππούς) διέμεναν μόνιμα στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, σχεδόν αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της εγγονής του, πιθανώς φοβούμενος ότι ίσως αποκαλυφθεί το ένοχο παρελθόν του, έφυγε από το Πέραμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 68χρονος εντοπίστηκε να εργάζεται σε χωριό του νομού Ηρακλείου ως οικοδόμος. Το βράδυ της Δευτέρας, η ΕΛ.ΑΣ. προέβη σε οργανωμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος δράστης δυνάμει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί τα προηγούμενα 24ωρα.

Ο παππούς του παιδιού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, μεταφέρθηκε, μετά τη σύλληψή του, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Τη χθεσινή ημέρα, ο συλληφθείς οδηγήθηκε - με σκυμμένο το κεφάλι και αμίλητος - στα Δικαστήρια Ρεθύμνου. Εκεί του ορίστηκε αυτεπάγγελτα - όπως προβλέπεται από τον νόμο - συνήγορος υπεράσπισης. Αφού του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, στις 12:30 το μεσημέρι.

Έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά

Τα προηγούμενα χρόνια, η οικογένεια της μικρής μετακόμισε από τον Σταυρωμένο στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις ασελγείς πράξεις που φέρονται να λάμβαναν χώρα σε βάρος της από τον παππού της, ο τελευταίος φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει ξανά, πριν από περίπου δύο χρόνια. Για καλή τύχη του κοριτσιού, εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο μικρότερος αδελφός της κι έτσι τα “άρρωστα” σχέδια του παππού ματαιώθηκαν.

Πριν από περίπου ένα μήνα, το κοριτσάκι, προφανώς μη αντέχοντας τον ανομολόγητο εφιάλτη που βίωνε όλα τα προηγούμενα χρόνια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, την ώρα που βρισκόταν σε παιδική χαρά. Η 13χρονη φέρεται να έκοψε τις φλέβες της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και παιδιών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Μετά την απόπειρα, το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα από αστυνομικούς - οι οποίοι προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία - στο Κέντρο Υγείας Περάματος. Από εκεί, το παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Τελικά, όταν το παιδί συνήλθε, μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ. Όπως όλα δείχνουν, νιώθοντας ότι πλέον βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, φέρεται να εμπιστεύτηκε το μεγάλο της μυστικό σε μια νοσηλεύτρια του ιδρύματος. Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. και τελικά στελέχη της Ασφάλειας του Α.Τ. Μυλοποτάμου, έχοντας στα χέρια τους την εν λόγω κατάθεση, το ιατροδικαστικό πόρισμα (που φέρεται να βεβαιώνει την πράξη σε βάρος του παιδιού), καθώς και άλλα στοιχεία που είχαν περιέλθει στη διάθεσή τους, κατάφεραν να “δέσουν” την υπόθεση, φτάνοντας τελικά προχθές στα ίχνη του φερόμενου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη η οικογένεια είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι γονείς της μικρής φέρονται ότι αδυνατούν να πιστέψουν πως ο παππούς του παιδιού έκανε αυτό που φέρεται να έκανε στο εγγόνι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News