Σοκαρισμένο το Ρέθυμνο για τον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο (βίντεο)

Κρήτη
Σοκαρισμένο το Ρέθυμνο για τον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κεραυνός εν αιθρία» στον αθλητικό κόσμο του νησιού

Σοκ στον αθλητικό κόσμο και της Κρήτης και αποτροπιασμό ειδικότερα στην κοινωνία του Ρεθύμνου -που ακόμα δεν έχει επουλώσει τις πληγές της από την μεγάλη υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε πριν από χρόνια- προκαλεί η είδηση της εμπλοκής του 28χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. 

Σε βάρος του νεαρού άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση, ενώ η φωτογραφία και τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο 28χρονος παραμένει ελεύθερος καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. 

Μάλιστα νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η μη σύλληψη του δράστη, δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του. 

Το πλέον σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και η μητέρα του νεαρού άνδρα, καθώς το αγοράκι φέρεται να ήταν το παιδί στο οποίο έκανε babysitting. Όπως αποκαλύφθηκε η νταντά μητέρα φέρεται να έκανε πλάτες στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για να ασελγεί στο κορμάκι του μικρού αγοριού. 

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης πριν από 7 χρόνια και σε ηλικία 21 ετών βρέθηκε στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστής αρχικά στην ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου και εν συνεχεία στον Άρη. Ο ίδιος είχε αναπτύξει δεσμούς φιλίας με αρκετούς συναθλητές του και άλλους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, που πλέον είναι σοκαρισμένοι από τις τελευταίες αποκαλύψεις. 

Η αθλητική καριέρα του 28χρονου σήμερα ποδοσφαιριστή, ξεκίνησε το 2008 από την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο για να παίξει στην ομάδα της Επισκοπής ως μεσοεπιθετικός, ενώ το 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη Ρεθύμνου αγωνιζόμενος στην ίδια θέση.  

Το 2021 τον βρήκε να αγωνίζεται με την φανέλα της Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο άρχισε να ξετυλίγεται και το κουβάρι της δικής του «άρρωστης» ιστορίας, όταν η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου, με αφορμή την δική της περιπέτεια, κατήγγειλε δημόσια ότι υπήρχε αστυνομική έρευνα σε βάρος αθλητή, που υπηρετούσε τότε την θητεία του, για κακοποίηση μικρού αγοριού.  

Βάσει των τότε στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν ο πατέρας 4χρονου κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές Αγρινίου την 52χρονη μητέρα και τον γιο της, ότι κακοποίησαν το παιδί του. Οι γονείς του ανήλικου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Τότε απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος επιβεβαίωσε τον χειρότερο εφιάλτη τους.  

Χθες το βράδυ η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη του Ευθυμίου, γεννηθέντα την 1η/7/1994, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τις αστυνομικές αρχές για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.  

Στο Ρέθυμνο πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγραφεί καμία σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News