Τιμή ρεκόρ: Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης στο Ηράκλειο (βίντεο)

Ρέθυμνο
Τιμή ρεκόρ: Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης στο Ηράκλειο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στα καύσιμα αφού σύμφωνα με τους πρατηριούχους για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια το πετρέλαιο κίνησης ξεπέρασε στην τιμή την αμόλυβδη, οδηγώντας σε προβληματισμό
  • Άλμα έπειτα από 17 χρόνια για το πετρέλαιο κίνησης
  • Άναυδοι οι πρατηριούχοι
  • Σε σταθερά ανοδική τροχιά και η αμόλυβδη
  • «Φουλάρουν» μόνο οι... προνομιούχοι
  • Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο «σπάνε» τα καύσιμα, καθώς τώρα σειρά έχει το πετρέλαιο κίνησης να πάρει σκυτάλη στο ράλι ανόδου των τιμών.

    Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, άναυδοι έμειναν ακόμη και οι πρατηριούχοι βλέποντας το πετρέλαιο κίνησης να ξεπερνά την αμόλυβδη, με τους ίδιους να τονίζουν… μετά από 17 χρόνια, δεν ξέρουμε που οφείλεται!

    Και η αμόλυβδη όμως ακολουθεί σταθερά ανοδική τροχιά. Τα χαμόγελα για μικρή μείωση της τιμής διαδέχτηκε η αγανάκτηση καθώς η μείωση αποδείχθηκε προσωρινή και η μέγιστη τιμή καταγράφεται στο Ρέθυμνο στα 2,19 ευρώ το λίτρο.

    Αναλυτικά σύμφωνα με το:

    Το φουλάρισμα του ρεζερβουάρ θεωρείται μακρινό όνειρο και οδηγοί σκέφτονται και ξανασκέφτονται το πέρασμα από το πρατήριο για ανεφοδιασμό. Καλοδεχούμενη θα ήταν όπως λένε μια νέα πληρωμή επιδότησης καυσίμων η οποία όμως δεν είναι προς το παρόν δεν περιλαμβάνεται στις προθέσεις της κυβέρνησης.

    Όπως σημειώνουν όμως οι πρατηριούχοι ακόμα και τέτοιου τύπου επιδοτήσεις δεν έχουν μόνιμο αλλά προσωρινό χαρακτήρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News