Μυλοπόταμος: «Σφίγγες» στους αστυνομικούς για τα 47 κιλά χασίς οι 4 συλληφθέντες - Έλαβαν προθεσμία για Δευτέρα

Κρήτη
Μυλοπόταμος: «Σφίγγες» στους αστυνομικούς για τα 47 κιλά χασίς οι 4 συλληφθέντες - Έλαβαν προθεσμία για Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν να καταθέσουν προανακριτικά τίποτα και ότι έχουν να το πουν θα το πουν στην απολογία τους

Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες-πατέρας, γιοί και συνεργός για την υπόθεση με τα 47 κιλά χασίς στον Μυλοπόταμο, οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Ο Εισαγγελέας, τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που είναι σε βαθμό κακουργήματος

Οχι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενω σε κάποιους από τους 4 ασκήθηκε κατηγορία και για πλημμελληματική παράβαση του Ν. περί όπλων.

Ωστοσο, σήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωι της Δευτέρας.

Και οι 4 φέρεται να αρνήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα τις κατηγορίες, δηλώντας πως ότι έχουν να πουν θα το πουν την Δευτέρα στον Ανακριτή....

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα, παρά τις βαριές κακουργηματικές διώξεις που τους βαρύνουν για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών και Όπλων αλλά και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη από την Αστυνομία ως κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κρατούν τα στόματά τους κλειστά!

Φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν να καταθέσουν προανακριτικά τίποτα και ότι έχουν να το πουν θα το πουν στην απολογία τους. Η μεταφορά τους έγινε το πρωί στα Δικαστήρια Ρεθύμνου και όπως αναφέρουν οι πηγές ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 10 του μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News