«Έλα Κοντά» την Κυριακή στις 17:50, στην «ΚΡΗΤΗ ΤV»!

Κρήτη
«Έλα Κοντά» την Κυριακή στις 17:50, στην «ΚΡΗΤΗ ΤV»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε επιστρέφει ανανεωμένη με ολοκαίνουργια επεισόδια, στα πιο γραφικά χωριά της όμορφης Κρήτης μας!

Η Αναστασία μας ξεκινά τις κυριακάτικες βόλτες της κάνοντας πρεμιέρα στα ξακουστά Ανώγεια!

Στο Μεϊντάνι συναντά τον πατέρα Ανδρέα Κεφαλογιάννη, παίρνει την ευχή του και συνεχίζει, με τον Βασίλη Σκουλά να μας διηγείται αναμνήσεις από το χωριό, αλλά και να μας αφιερώνει τα αγαπημένα του τραγούδια παρέα με το μουσικό του σχήμα.

Ο Βασίλης Δραμουντάνης αλλά και ο γιος του Μιχάλης Σκουλάς μιλάνε για τον άνθρωπο Βασίλη Σκουλά, ενώ το μουσείο του πατέρα του μαγνητίζει τα βλέμματά μας..!

Ο Λευτέρης Μπέρκης μιλά για τον Ανωγειανό πηδηχτό αλλά και την αγάπη του για τη μαντινάδα!

Ο Γιώργος Φασουλάς με τον Κώστα Καλλέργη μάς ταξιδεύουν με τις μουσικές επιτυχίες τους και μας μιλάνε για τη συνεργασία τους, ενώ ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Ακρήτες» μάς απογειώνει με τους χορούς του..!

Στιβάνια, πλουμιστά κουλούρια γάμου, υφαντά και αληθινές ιστορίες ανθρώπων μας περιμένουν ,  με τον Νικόλα Φασουλά να μας γνωρίζει την τέχνη του, τη Χρυσούλα Δραμουντάνη-Μανουρά να μας αφηγείται την πιο συγκινητική ιστορία της και τον Γιώργο Νταγιαντά να μας δείχνει τα ξόμπλια του..!

Καθηλωτικές εικόνες από το Οροπέδιο της Νίδας, από τη σπηλιά του Δία και από το Αστεροσκοπείο Σκίνακα είναι λίγα από τα πολλά πλάνα που θα απολαύσετε μέσα από το Α’ μέρος της εκπομπής στα Ανώγεια..!

Λίγα λόγια για την εκπομπή:

Τηλεοπτικές κυριακάτικες βόλτες στα όμορφα χωριά της Κρήτης.

«Έλα Κοντά» για μία αυθεντική εξόρμηση στην κρητική ύπαιθρο, με τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους σε πρώτο πλάνο.

Μας ανοίγουν τα σπίτια τους και τις καρδιές τους, και ζωντανεύουν παραδόσεις, μύθους και θρύλους του τόπου τους μέσα από νοσταλγικές αφηγήσεις.

Κάθε Κυριακή... γιορτή! Με μεγάλες παρέες να μας κάνουν τηλεοπτική “συντροφιά” και να μας ταξιδεύουν με μουσικές, χορούς, γλέντια, γεύσεις και αρώματα σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Δείτε το τρέιλερ εδώ :

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News