Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνου: Καταγγέλλει επίθεση στον διευθυντή της νοσηλευτικής υπηρεσίας

Κρήτη
Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνου: Καταγγέλλει επίθεση στον διευθυντή της νοσηλευτικής υπηρεσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτές οι αναίτιες επιθέσεις και οι πρακτικές μας παραπέμπουν σε άλλες παλαιότερες δεκαετίες που δεν επιθυμούμε ούτε να γυρίσουν αλλά ούτε και να έχουμε σχέση μ αυτές» αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου

Βίαιη επίθεση στον διευθυντή της νοσηλευτικής υπηρεσίας καταγγέλλει το Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Ρεθύμνου, μέσω δημοσίευσής στο facebook. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, ο κ. Αθανασιάδης δέχτηκε επίθεση από συγγενείς δύο νοσηλευτριών, λόγω του προγράμματος με τις βάρδιες.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα την βίαιη επίθεση που δέχτηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά ο διευθυντής νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας κύριος Αθανασιάδης από οικογενειακά μέλη δυο νοσηλευτριών με αφορμή δύο βάρδιες.

Αυτές οι αναίτιες επιθέσεις και οι πρακτικές μας παραπέμπουν σε άλλες παλαιότερες δεκαετίες που δεν επιθυμούμε ούτε να γυρίσουν αλλά ούτε και να έχουμε σχέση μ αυτές. Απαιτούμε ο κάθε εργαζόμενος του νοσοκομείου να μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στο ίδρυμα χωρίς να δέχεται λεκτική και σωματική βία αναίτια. Επίσης σαν σύλλογος θα είμαστε στο πλευρό του κυρίου Αθανασιάδη και οποιουδήποτε άλλου εργαζόμενου υποστεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News