Τουρισμός: Ξενάγηση στο Ρέθυμνο για τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων

Κρήτη
Τουρισμός: Ξενάγηση στο Ρέθυμνο για τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική δράση ανάδειξης της πόλης από τον σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων

Ο Σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Ρεθύμνου (μέλος και με αντιπροεδρία στην FEDHATTA)  σε μια ακόμα δράση του για την ανάδειξη του Ρεθύμνου ως ένας ελκυστικός προορισμός και με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου  προσκάλεσε στο Ρέθυμνο τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ECTAA (The European Travel agents and tour operators Associations)  σε επίσκεψη γνωριμίας .

Συγκεκριμένα τα μέλη της επιτροπής που επισκέφτηκαν την πόλη μας ήταν :

Frank Oostdam Πρόεδρος ECTAA

Heli Mäki Fränti Αντιπρόεδρος ECTAA

Marios Kammenos Ταμίας ECTAA

Boris Žgomba Μέλος/ πρώην Πρόεδρος ECTAA

Eric Drésin Γενικός Γραμματέας ECTAA

Christina Russe Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας ECTAA

και ο πρόεδρός της FEDHATTA κύριος Λύσανδρος Τσιλίδης

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ECTAA περπάτησαν και ξεναγήθηκαν για περίπου 2,5  ώρες στην πόλη Ρεθύμνου.

Στην συνέχεια τους παρατέθηκε δείπνο από τον Σύνδεσμο μας ,  με την συμμετοχή του δήμαρχου κυρίου Μαρινάκη , της αντιδημάρχου κυρίας Μπιρλιράκη , του προέδρου του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου κυρίου Τσακαλάκη  και του Διευθυντή Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της Aegean κυρίου Πάρη Επιτροπάκη.

Στην διάρκεια του δείπνου παρουσιάστηκε το Ρέθυμνο σαν ένας πλήρης τουριστικός  προορισμός και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα θέματα του τουρισμού.

Οι επισκέπτες μας εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους για την πόλη μας αλλά και την υπόσχεση ότι θα γίνουν μελλοντικά δράσεις της ECTAA στο Ρέθυμνο.

Σημειωτέων ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Preferred Destination» σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για το τρέχον έτος, η Ελλάδα προβάλλεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στα συνεργαζόμενα με την ECTAA (The European Travel agents and tour operators Associations)  κράτη.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το μήνυμα αυτής της επίσκεψης, καθώς εν μέσω ιδιάζουσας τουριστικής περιόδου, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προβολής προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού για το 2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News