Ρέθυμνο: Εντός του φθινοπώρου ξεκινούν οι εργασίες σε δρόμους της πόλης (βίντεο)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εντός του φθινοπώρου ξεκινούν οι εργασίες σε δρόμους της πόλης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λίφτινγκ» στην πλατεία των 4ων Μαρτύρων στο κέντρο του Ρεθύμνου

Σε εργοτάξιο αναμένεται να μετατραπεί το φθινόπωρο η πόλη του Ρεθύμνου, καθώς στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι να συνεχιστούν οι αναπλάσεις δρόμων που σταμάτησαν λόγω της τουριστικής περιόδου και παράλληλα να ξεκινήσουν και άλλα έργα για την ουσιαστική βελτίωση των κάθετων δρόμων του κέντρου. 

Ανάμεσα στα έργα αυτά, περιλαμβάνεται και το έργο «σταθμός» για το Ρέθυμνο που είναι η δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου το οποίο θα αλλάξει την φυσιογνωμία της παλιάς πόλης.

Ειδικότερα, η αρχή θα γίνει με το μεγάλο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης των οδών Σαλαμίνος και Μελισσηνού στο ιστορικό κέντρο, που οι εργασίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο στην οδό Σαλαμίνος πίσω από το αστυνομικό μέγαρο και τώρα θα επεκταθούν και στην οδό Μελισσηνού.

Όπως τονίζει στο neakriti.gr ο αντιδήμαρχος, Θωμάς Κρεβετζάκης, πέρα από το έργο των οδών Σαλαμίνος και Μελισσηνού, προυπολογισμού πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, σειρά θα πάρει το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας των Τεσσάρων Μαρτύρων, παρότι ακόμα βρίσκεται στον «αέρα» το παράλληλο αλλά υψίστης σημασίας έργο για το Ρέθυμνο της κατασκευής του υπόγειου πάρκινγκ στην ίδια πλατεία.

Στην μεγάλη λίστα των έργων της δημοτικής αρχής είναι η ανάπλαση το φθινόπωρο και των κάθετων δρόμων του κέντρου: Δασκαλάκη, Χατζηδάκη, Καζαντζάκη, Ασκούτση, Πρεβελάκη, Σιγανού και Καστρινάκη

(φωτογραφία αρχείου Shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News