Μυλοπόταμος: Δωρεάν διακοπές στο νησί στους Γερμανούς τουρίστες που δέχθηκαν την επίθεση

Κρήτη
Μυλοπόταμος: Δωρεάν διακοπές στο νησί στους Γερμανούς τουρίστες που δέχθηκαν την επίθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή την γενναιόδωρη προσφορά

Ήρθαν για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, ωστόσο έμελλε να βιώσουν τον απόλυτο τρόμο από ντόπιους νταήδες, στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Ο λόγος για μια πενταμελή οικογένεια Γερμανών, η οποία επισκέφτηκε το νησί - για τρίτη, μάλιστα, φορά - προκειμένου να περάσει ξένοιαστα τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Οι τουριστικοί φορείς του νησιού χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως «απαράδεκτη», ζήτησαν συγγνώμη και προσκάλεσαν την οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν την επίθεση να επισκεφτούν ξανά την Κρήτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής τους:

«Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην περιοχή του Περάματος. Συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το Τουριστικό μας προϊόν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφτούν σε μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη ξανά με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμό μας.

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή την γενναιόδωρη προσφορά.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News