Ρέθυμνο: Ενημέρωση για τα έργα ασφαλτόστρωσης στην πόλη

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ενημέρωση για τα έργα ασφαλτόστρωσης στην πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωϊ, στην περιοχή της Καλλιθέας, από το κόμβο Θεοτοκοπούλου με κατεύθυνση προς τ’ ανατολικά

Με αφορμή τη εκπεφρασμένη δυσαρέσκεια αλλά και τα ερωτηματικά συμπολιτών οδηγών με αφορμή τα εκτελούμενα έργα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρίνουμε χρήσιμες τις παρακάτω επεξηγήσεις:

Κατανοούμε απολύτως την ταλαιπωρία που υφίστανται συμπολίτες κι επισκέπτες οδηγοί και συμμεριζόμαστε την εύλογη διαμαρτυρία τους.

Επιλέχθηκε η συγκεκριμένη περίοδος για τις παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοστρώματος  σε σημεία που διαπιστώθηκε ότι εγκυμονούσαν σοβαρούς κινδύνους ασφαλείας, κυρίως για δικυκλιστές και ποδηλάτες και δεν υπήρχαν, δυστυχώς, δυνατότητες αναβολής των εργασιών.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να γίνει ριζική αποκατάσταση αντί των σημειακών παρεμβάσεων, οι οποίες θα απαιτούσαν μεν σαφώς λιγότερο χρόνο πλην όμως θα είχαν προσωρινό  χαρακτήρα και θα εξελίσσονταν αναμφίβολα σε κακοτεχνίες.

Θεωρούμε πάντως ότι το μέχρι σήμερα έργο της απόξεσης όλων των προς παρέμβαση τμημάτων των δρόμων, με τη σημαντική συνδρομή της Τροχαίας Ρεθύμνου, την οποία ευχαριστούμε θερμά αλλά και την επιμέλεια και προσοχή που επιδεικνύει ο ανάδοχος και οι εργαζόμενοί του, εξελίσσεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενημερώνουμε δε ότι, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωϊ, στην περιοχή της Καλλιθέας, από το κόμβο Θεοτοκοπούλου με κατεύθυνση προς τ’  ανατολικά.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της Υπηρεσίας και του αναδόχου και σε συνεννόηση πάντοτε με την Τροχαία,  οι προβλεπόμενες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης θα έχουν ολοκληρωθεί,  εκτός απροόπτου, εντός των προσεχών ημερών.  

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News