Ρέθυμνο: «Πιστολέρο»άνοιξε πυρ εναντίον ψητοπωλείου για εκδίκηση

Κρήτη
Ρέθυμνο: «Πιστολέρο»άνοιξε πυρ εναντίον ψητοπωλείου για εκδίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είχε διαφωνίες με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, αλλά με άτομο απο το οικογενειακό περιβάλλον του με το οποίο φαίνεται προηγουμένως να είχαν έντονο καβγά, για λόγο που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, με την αστυνομία να τον αναζητά

Ο διαπληκτισμός του με συγχωριανό του και η εκδίκηση που ήθελε να πάρει φαίνεται να ήταν η αιτία που οδήγησε  τον «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον ψητοπωλείου στους Αρμένους με αποτέλεσμα να κάνει θρύψαλα την τζαμαρία της εισόδου.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης έγινε καπνός με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του, μιας και η ταυτότητά του έχει αποκαλυφθεί.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο που εξέτασαν οι αστυνομικοί από τις κάμερες άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, έκαναν γνωστή την ταυτότητα του δράστη ο οποίος πέρασε μπροστά απο το ψητοπωλείο με το όχημά του, έβγαλε το όπλο, γάζωσε την βιτρίνα, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες ωστόσο θέλουν, στο αυτοκίνητο του δράστη την ώρα της ενέργειάς του αυτής,  να βρίσκεται άλλο ένα άτομο.

Ο δράστης φαίνεται να είναι κάτοικος άλλης περιοχής.

Δεν είχε διαφωνίες με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, αλλά με άτομο απο το οικογενειακό περιβάλλον του με το οποίο φαίνεται προηγουμένως να είχαν έντονο καβγά, για λόγο που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News