Περιοδεία της Ράνιας Σβίγκου στο Ρέθυμνο - «Κατηγορώ» στην κυβέρνηση για το κύμα ακρίβειας (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Περιοδεία της Ράνιας Σβίγκου στο Ρέθυμνο - «Κατηγορώ» στην κυβέρνηση για το κύμα ακρίβειας (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σβίγκου: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πολιτικές που εφαρμόζει απέναντι στο «τσουνάμι» ακρίβειας που «πνίγει» τα ελληνικά νοικοκυριά, εξαπέλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιουλίου, από το Ρέθυμνο όπου και περιοδεύει, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου

Η κα Σβίγκου κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει το δυνατόν συντομότερα, ενώ εκτίμησε ότι το κόμμα της θα είναι πρώτο και με καθαρή διαφορά, όπως είπε, στην μάχη των εθνικών εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά:

«Σε κάθε περίπτωση εμείς λέμε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη είναι μια μέρα χαμένη για την χώρα και την κοινωνία». 

Πάντως στο πλαίσιο της παραμονής της στο Ρέθυμνο, η γραμματέας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε και στις πυρόπληκτες περιοχές του νότου.

Ράνια Σβίγκου και Ανδρέας Ξανθός «ξεδιπλώνοντας» το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα της χώρας, δήλωσαν έτοιμοι ακόμα και για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, καταλογίζοντας και πάλι ευθύνες για το θέμα αυτό, προσωπικά στον Κυριακό Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός ανέφερε τα κάτωθι:

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κ. Μητσοτάκης επιλέγει ένα κλίμα τεχνητής πόλωσης και τοξικότητας αυτές τις ημέρες. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα του βγει, δεν μπορεί να επαναφέρει ως ξαναζεσταμένο φαγητό το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο του ’19. Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα μέτωπα

Με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι, «σ’ αυτή την συγκυρία εμείς απαντάμε με ένα συγκροτημένο, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα. Και το οποίο είναι η απάντηση σ΄ αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία στα συσσωρευμένα προβλήματά της». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News