Ρέθυμνο: Υπόθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα ερευνά η Αστυνομία

Κρήτη
Ρέθυμνο: Υπόθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα ερευνά η Αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία περίεργη υπόθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιουλίου, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου

Μία περίεργη υπόθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιουλίου, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου. Τραυματίες δεν φαίνεται να υπήρξαν, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο η επίθεση να αφορούσε προσωπικές διάφορες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 τα ξημερώματα σε κατάστημα στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε έξω από το κατάστημα και ακολούθησαν πυροβολισμοί. Ο οδηγός άνοιξε πυρ στοχεύοντας τη βιτρίνα.

Άμεσα οι αρχές συγκέντρωσαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να ρίξουν φως στις συνθήκες του περιστατικού, αλλά και στην προσπάθεια ταυτοποίησης του δράστη και οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος ακόμη αναζητείται.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ισχυρές δυνάμεις στο πατρικό σπίτι του φερόμενου δράστη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκε μία χειροβομβίδα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεχτικά όλα τα στοιχεία, ώστε να εντοπίσουν τον «πρωταγωνιστή» της ένοπλης επίθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News