Ρέθυμνο: Εργασίες συντήρησης δρόμων και κοινόχρηστων χώρων διάρκειας δύο εβδομάδων

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εργασίες συντήρησης δρόμων και κοινόχρηστων χώρων διάρκειας δύο εβδομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παρεμβάσεις αποκατάστασης αφορούν τις οδούς: Μάχης Κρήτης, Εμμ. Παχλά, Μάρκου Πορτάλιου, Εμμ. Πορτάλιου, Λ. Κουντουριώτη, Ηγ. Γαβριήλ, Σταμαθιουδάκη, Δημητρακάκη, Κουρμούλη και μέχρι τη γέφυρα της Εθνικής οδού

Την έναρξη εργασιών συντήρησης δρόμων και κοινόχρηστων χώρων, προγραμματίζει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Δήμος Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης αφορούν τις οδούς: Μάχης Κρήτης, Εμμ. Παχλά, Μάρκου Πορτάλιου, Εμμ. Πορτάλιου, Λ. Κουντουριώτη, Ηγ. Γαβριήλ, Σταμαθιουδάκη, Δημητρακάκη, Κουρμούλη και μέχρι τη γέφυρα της Εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ρ. , θα γίνει τμηματική απόξεξη του υφιστάμενου ασφαλτικού και κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα σε σημεία του οδοστρώματος, τα οποία έχουν υποστεί βλάβες και φθορές.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και θα ολοκληρωθούν μετά από δύο εβδομάδες (14/07/22-28/07/22).

Για την ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης της κυκλοφορίας οχημάτων, της μετακίνησης των πεζών και την εν γένει επιχειρηματική δράση και λειτουργία της πόλης, οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά (ανά λωρίδα οδοστρώματος ) οπότε η κυκλοφορία θα διεξάγεται εκ περιτροπής.

Παρότι διανύουμε περίοδο κορύφωσης της τουριστικής κίνησης, οι εργασίες συντήρησης των δρόμων κρίνονται απολύτως αναγκαίες, για την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων. Από πλευράς Δήμου και αναδόχου εργολάβου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αναπόδραστη όχληση να είναι η μικρότερη δυνατή.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες, να επιδείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας, ακολουθώντας τις κυκλοφοριακές σημάνσεις και οδηγίες ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα, άρτια και χωρίς ατυχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News