Ρέθυμνο: Σπαραχτικά «αντίο» στον 33χρονο Αντώνη που «έσβησε» σε τροχαίο

Κρήτη
Ρέθυμνο: Σπαραχτικά «αντίο» στον 33χρονο Αντώνη που «έσβησε» σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαραγμός στα social media από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αποχαιρετούν τον 33χρονο - 28 νεκροί από την αρχή του χρόνου σε τροχαία στην Κρήτη

Ένα ακόμα θάνατο από τροχαίο μετρά η Κρήτη, μετά το δυστύχημα που έλαβε χώρα στο Αδελιανό Κάμπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 8 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης.

O νεαρός άνδρας, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ νωρίς, οδηγούσε με μοτοσυκλέτα στην Παλαιά Εθνική Οδό Ρεθύμνου Ηρακλείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα η μηχανή να ανατραπεί.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς και φίλους.

Το σπαραχτικό αντίο από φίλους του Αντώνη

Σπαραγμός στα social media, από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αποχαιρετούν τον 33χρονο. «Καλό παράδεισο καλά να περνάς εκεί ψηλά που θα είσαι τώρα» γράφουν για τον άτυχο Αντώνη.

28 νεκροί από την αρχή του χρόνου σε τροχαία στην Κρήτη

Οι αριθμοί των θυμάτων από τροχαία από την αρχή του χρόνου στην Κρήτη σοκάρουν. Σύμφωνα με στοιχεία του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, από τις αρχές του 2022 έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης 28 συνάνθρωποί μας, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021. Από αυτούς, 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι, ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα, 4 έχουν γίνει στον Βόρειο Οδικό Άξονα, 6 μέσα σε πόλεις και 18 σε επαρχιακούς δρόμους. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News