Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης: Λιλιπούτειοι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή (εικόνες, βίντεο)

Ρέθυμνο
Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης: Λιλιπούτειοι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χορό και τραγούδια γιορτάστηκε χθες στην πλατεία Μικρασιατών στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, η λήξη των μαθημάτων εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών από τα τμήματα του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης

Τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή της πλατείας Μικρασιατών στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου έδωσαν την Τετάρτη, 22 Ιουνίου το απόγευμα δεκάδες μικρά και μεγάλα παιδιά, που παρακολούθησαν φέτος τα μαθήματα χορού που παραδίδονται στις σχολές εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης, που του χρόνου συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής.

Η μεγάλη αυτή γιορτή έγινε με αφορμή την αυλαία των μαθημάτων και οι λιλιπούτειοι χορευτές - που αρίστευσαν στις φιγούρες - εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών «Δότες Ζωής», έστειλε μέσω της μουσικοχορευτικής βραδιάς, το δικό του μήνυμα ζωής. 

Η χθεσινή εκδήλωση, όπως και όλες όσες θα ακολουθήσουν το φετινό καλοκαίρι, είναι αφιερωμένες στην μνήμη του επί 30 ετών προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, Στέλιου Κιαγιαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News