Ρέθυμνο

ΣΡΜ: Αναπαράσταση του πανάρχαιου εθίμου του Κλήδονα

Ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Μικρασιατών σας προσκαλούμε στην αναπαράσταση του πανάρχαιου εθίμου του Κλήδονα σε Κρήτη και Μικρά Ασία, «αφιέρωμα» στα 100 χρόνια από τον Μεγάλο Ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με τίτλο: «Στο Γλυκασμό τση Πίκρας»

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 9μ.μ. στην Πλατεία Μικρασιατών, το Λύκειο των Ελληνίδων και ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Μικρασιατών σας προσκαλούμε στην αναπαράσταση του πανάρχαιου εθίμου του Κλήδονα σε Κρήτη και Μικρά Ασία, «αφιέρωμα» στα 100 χρόνια από τον Μεγάλο Ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με τίτλο: «Στο Γλυκασμό τση Πίκρας». 

Θα πραγματοποιηθούν δρώμενα και των δύο τόπων από το Θεατρικό Εργαστήρι του Λ.Ε.Ρ. με σκηνοθέτιδα την κ.Μαρία Σακκαδάκη-Σακαράκη, θα τραγουδήσει η Χορωδία του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών με την ορχήστρα της υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ.Ανδρέα Γιακουμάκη και θα χορευτούν χοροί από Κρήτη και Μικρά Ασία από την χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων με δασκάλους την Μαρία Παλάση, τον Λάμπη Νικολουδάκη και τον Γιάννη Ματζοράκη.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια