Ρέθυμνο

Μυλοπόταμος: Ο Δήμαρχος και το ΔΣ του δήμου εκφράζουν τη λύπη τους για τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν στην περιοχή

Καλούν όλους τους Μυλοποταμίτες να απομονώνουν τις βίαιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μυλοποτάμου στην από 15-06-2022 συνεδρίασή του με την αριθ. 45-2022 απόφασή του (ΑΔΑ: ΡΟΙΚΩΚΞ-43Λ) εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μυλοποτάμου εκφράζουν τη λύπη τους και την αγωνία τους για τα περιστατικά ακραίας βίας που συμβαίνουν στην περιοχή.

Καλούν όλους τους Μυλοποταμίτες να απομονώνουν τις βίαιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.

Εκφράζουν την ανάγκη να ιδρυθούν στο δήμο μας δομές ψυχικής υγείας και να δυναμώσουν οι δομές πρόνοιας και εκπαίδευσης. Ζητούν τη συμπαράσταση του κράτους με παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν αφενός μεν στην αντιμετώπιση βίαιων συμπεριφορών αφετέρου στη διενέργεια κοινωνικών ερευνών για τον πλήρη εντοπισμό των κοινωνικών προβλημάτων και τη χάραξη πολιτικών αντιμετώπισης σε συνεργασία με το δήμο.

Είναι επιτέλους καιρός συμπεριφορές που δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητική εικόνα για την περιοχή μας να εξαλειφθούν και τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια