Ρέθυμνο: Η αδερφή του 22χρονου χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς ως «προμελετημένο έγκλημα»

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Η αδερφή του 22χρονου χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς ως «προμελετημένο έγκλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεπτομέρειες από την ώρα της δολοφονίας περιγράφει η αδερφή του 22χρονου - Η οικογένεια του θύματος είναι εξοργισμένη εκτοξεύουν απειλές και απαιτούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια ενός 22χρονου Κρητικού, πατέρα ενός αγοριού μερικών μόνο εβδομάδων, ο οποίος έπεσε νεκρός, το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου, από τα πυρά 44χρονου συντοπίτη του, έξω από το σπίτι της αδελφής του, στο Αργουλιό Ρεθύμνου.

Μια παρεξήγηση του παρελθόντος οδήγησε στο φονικό υποστηρίζουν οι συγγενείς του 22χρονου θύματος. Τα δάκρια δεν στερεύουν νιώθει πως το κεφάλι της θα σπάσει η σύζυγος του 22χρονου ξεσπά.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και καλόψυχος έδινε ακόμα και από αυτά που δεν είχε… Ο φονιάς του είχε κάνει χειρουργείο πριν καιρό και ο άνδρας μου είχε πάει να τον βοηθήσει. Αυτό ήταν το ευχαριστώ του να τον στείλει στο χώμα;», περιγράφει η χήρα του θύματος στην κάμερα του ANT1.

Η διαμάχη των δύο οικογενειών φαίνεται πως είχε ενταθεί μετά την Πρωτοχρονιά, όπως λέει η σύζυγος του θύματος στις αρχές Μαΐου είχε δεχθεί και εκείνη επίθεση στο σπίτι της.

Οι συγγενείς του 22χρονου υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν κτηματικές ή οικονομικές διαφορές και όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση.

Η οικογένεια του θύματος είναι εξοργισμένη εκτοξεύουν απειλές και απαιτούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό.  

Η αδερφή του άτυχου άνδρα αποκάλυψε στοιχεία από τη στιγμή της δολοφονίας. Χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς ως «Προμελετημένο έγκλημα» και περιέγραψε λεπτομέρειες από εκείνη την ώρα.

«Ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’ αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο…», τόνισε η αδερφή του 22χρονου.

Συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που δράστης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της : «Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: «θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είσαι άνδρας» και γυρίζει και του «παίζει 3». Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα».

Αργότερα ο 44χρονος έφυγε από το σημείο της δολοφονίας και εξαφανίστηκε. Το πρωί της Δευτέρας (13/6) παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και παραδέχθηκε πως αυτός πυροβόλησε τον 22χρονο και έδωσε τη δικιά του εκδοχή για ότι συνέβη εκείνη την ημέρα. Υποστήριξε πως λογομάχησαν δύο φορές ενώ το θύμα έβρισε νεκρούς και οικογένειες με αποτέλεσμα να του «θολώσει» το μυαλό και να ανοίξει πυρ προς τον 22χρονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News