Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση σε Ηράκλειο και Ανώγεια για ναρκωτικά - Δύο συλλήψεις

Κρήτη
Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση σε Ηράκλειο και Ανώγεια για ναρκωτικά - Δύο συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια κάνναβης και περίπου 500 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο και στα Ανώγεια, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου συνελήφθησαν δύο άνδρες, 44 και 48 χρονών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με την συνδρομή του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Μονάδας της Γενικής  Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ένας εκ των ημεδαπών να μεταβαίνει στην οικία έτερου ημεδαπού με σκοπό την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την αποχώρηση του με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.690 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Ανωγείων, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 610 γραμμάρια κάνναβης,
  • 475 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης τα οποία βρίσκονταν έτοιμα προς πώληση,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News