Ρέθυμνο: Ασυνείδητοι οδηγοί τραυμάτισαν και εγκατέλειψαν 20χρονη στο δρόμο (βίντεο)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ασυνείδητοι οδηγοί τραυμάτισαν και εγκατέλειψαν 20χρονη στο δρόμο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 20χρονη στο δρόμο - Με νάρθηκα και ραγισμένο πόδι επέστρεψε η 20χρονη Σίσσυ σπίτι της τα ξημερώματα Παρασκευής όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε.

Τα ξημερώματα Παρασκευής 10 Ιουνίου στον παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου νεαροί οδηγοί πάτησαν με το αμάξι τους την Σίσσυ, 20χρονη φοιτήτρια η οποία αποχωρούσε με την παρέα της από νυχτερινό μαγαζί, που διασκέδαζαν.

«Αυτός πήγε να στρίψει καθόταν πλάτη στο δρόμο. Τον βλέπω να με πατάει από τον αστράγαλο στη φτέρνα αλλά καβάλησε και τη γάμπα. Το ανατριχιαστικό ήταν ότι ένιωσα τη ρόδα να ανεβοκατεβαίνει στη γάμπα μου. Πόνεσε πάρα πολύ» αποκαλύπτει η φοιτήτρια στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Την χτύπησαν και την εγκατέλειψαν

Αφού ο οδηγός πάτησε τη νεαρή κοπέλα ανέκτησε ταχύτητα και χασκογελώντας τράπηκε σε φυγή και έστριψε στο στενό χωρίς να δει κανείς τις πινακίδες του αυτοκινήτου. «Το είδε ότι δεν με σκότωσε θα μπορούσε να σταματήσει να μου πει είσαι καλά, θες βοήθεια; Να καλέσω ασθενοφόρο τίποτα;». «Έδωσα την κατάθεση μου, δήλωσα και 3 φίλους μου ως μάρτυρες. Ευελπιστώ ότι θα δείξουν κάτι και οι κάμερες από τα γειτονικά μαγαζιά» συμπληρώνει η 20χρονη.

Η Σίσσυ κατάφερε να καλέσει ταξί και λίγο αργότερα έφτασε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ράγισμα στο πόδι της και της τοποθέτησαν νάρθηκα. «Μου έχουν βάλει νάρθηκα για μερικές εβδομάδες. Κάνω αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά κάθε μέρα. Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία», δηλώνει η 20χρονη.

Αυτή την στιγμή αναρρώνει σπίτι της με το ατύχημα πάντως να την καθήλωσε στο κρεβάτι την χειρότερη χρονική στιγμή. Η κοπέλα μόλις είχε ξεκινήσει να εργάζεται για τη σεζόν ενώ παράλληλα έδινε εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

«Υπήρχαν ημερομηνίες covid, όποιος κολλούσε πήγαινε άλλες ημερομηνίες να δώσει. Τώρα αυτό καταργήθηκε και επομένως μου είπαν ή Σεπτέμβριο ή προσπάθησε. Ε θα προσπαθήσω τι να κάνω. Δεν μπορώ να το αφήσω» εξηγεί για τις εξετάσεις μαθημάτων που πρέπει να δώσει υπό αυτές τις συνθήκες.

Η Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση ενώ γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του δράστη που επέβαινε στο σκουρόχρωμα ΙΧ.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News